Bouwen, bouwen, bouwen (en slopen) in het centrum van Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] In en rond het centrum van Barendrecht wordt er momenteel volop gebouwd en gesloopt voor de realisatie van nieuwbouw woningen. Dichtbij het centrum gaat het o.a. om Singlestaete, ‘t Meesterwerk, Kruidenmeester woningen aan de Lohmanstraat en De Heemraedt. Een korte update van alle bouwprojecten in beeld (foto’s).

Nieuwbouwprojecten

Er liggen op dit moment nog plannen voor de ontwikkeling van woningen in Barendrecht. O.a. 17 woningen langs de Waal en het grootschalige (jongeren)woningenproject ‘De Stationstuinen’. Ook ligt er inmiddels een concreet plan voor de bouw van 14 woningen aan de Gouwe: ‘De Gouwe Hoeck’. Daarnaast worden de ruimtes boven de Kruidvat op de Middenbaan verbouwd tot 8 appartementen en zijn er plannen voor het realiseren van woningen op de locatie van het voormalige Intertoys pand op de Middenbaan.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »