Telefoon

Via het telefoonnummer 085 888 7748 kunt u een bericht achterlaten voor BarendrechtNU (terug gebeld worden is niet mogelijk). Tips, opmerkingen en suggesties zijn allemaal welkom. (Standaard tarief)

Heeft u een vraag of wilt u een reactie? Gebruik dan het contact-formulier of e-mail: Contact per e-mail gaat altijd sneller!

Logo's/banners

Op zoek naar BarendrechtNU logo's en banners in diverse formaten en stijlen?

- Advertentie (?) -

Contact

Om contact op te nemen met BarendrechtNU kan onderstaande contactformulier worden gebruikt. Het is ook mogelijk om direct een e-mail te sturen naar . Zorg dat persberichten duidelijk aangeven waarom het bericht relevant is voor (inwoners van) Barendrecht (tips).

Indien u telefonisch een bericht wilt melden, dan kunt u een bericht inspreken via telefoonnummer 085 888 7748. Zorg dat u duidelijk een e-mail adres inspreekt indien u een antwoord wilt, stuur desnoods voor de zekerheid nog een begeleidend mailtje naar nieuws@barendrechtnu.nl: BarendrechtNU belt namelijk niet terug. Vraag/antwoord gaat uitsluitend per e-mail; uitzonderingen zijn niet mogelijk. Berichten gericht aan andere e-mail adressen en telefoonnummers dan hierboven genoemd zullen niet worden beantwoord.

Adverteren op BarendrechtNU en daarmee tienduizenden mensen per maand uit de regio bereiken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.


Tips zijn altijd welkom. We proberen zoveel mogelijk in de gaten te houden in Barendrecht, maar kunnen niet overal zijn. Heb je een tip, laat het ons weten. Je kunt hierbij denken aan informatie voor een bestaand of nieuw artikel. Een tip over werkzaamheden van de politie of andere informatie die mogelijk relevant is voor op de BarendrechtNU website.

Contactformulier

Dit e-mail adres zal gebruikt worden om te antwoorden

Dit nummer kan gebruikt worden om contact met u op te nemen

Foto's insturen kan via de aparte foto upload pagina. Zorg altijd dat de foto van u is of dat u toestemming heeft om deze door BarendrechtNU te laten publiceren (rechten vrij).

Dit is om te voorkomen dat automatische programma's spam versturen via dit contactformulier.

Klik op 'verzenden' om uw bericht in te sturen naar nieuwswebsite BarendrechtNU. (Dit is dus geen formulier om contact op te nemen met de gemeente Barendrecht, Politie Barendrecht of andere organisaties waarover BarendrechtNU nieuwsberichten heeft gepubliceerd.)


Drukte indicatie

Bij drukte kan het langer duren voordat u antwoord krijgt op uw e-mail. Huidige drukte indicatie:

Rustig
Druk

Social Media

Het is ook mogelijk om tips door te geven en vragen te stellen via Twitter/Facebook.