Delen

- Advertentie (?) -
De gemeente Barendrecht gebruikt een systeem van de BAR organisatie (bestaande uit 3 gemeenten) om de lantaarnpalen in storing te registreren. De lantaarnpalen die in storing gaan werden voor 2023 nog per gemeente geregistreerd, waardoor er een duidelijk overzicht was over storingen in de gemeente Barendrecht. Dit wordt bij recente meldingen niet meer gedaan, waardoor deze pagina de actuele storingen voor alleen de gemeente Barendrecht niet meer kan tonen. Een nieuwe methode om te bepalen of de storing in Barendrecht is zal moeten worden ontwikkeld om deze pagina weer actueel te krijgen.

Defecte straatverlichting in Barendrecht

Vrijwel dagelijks krijgt de gemeente Barendrecht meerdere meldingen van defecte straatverlichting in Barendrecht. Benieuwd wat de gemeente hiermee doet, hoe snel ze het oplossen en hoeveel lantaarnpalen er momenteel nog defect zijn? Bekijk de cijfers in onderstaand overzicht.

Op zoek naar updates over een actuele stroomstoring in Barendrecht? Bekijk hier de laatste live updates via BarendrechtNU Live. Indien er momenteel meer info bekend is over een storing kunt u deze hier vinden.


Barendrecht NU in het donker

De meest actuele gegevens over defecte straatverlichting in de gemeente Barendrecht dateren van vrijdag 24 mei 2024. Hieruit blijkt dat er in totaal 0 lantaarnpalen in Barendrecht staan waarvan er aan het eind van de dag nog 0 losse lantaarnpalen als 'defect' stonden geregistreerd (0%). Dit is echter nog zonder de zogeheten 'multi storingen': Bij zo'n storing zijn meerdere lantaarnpalen in één gebied tegelijkertijd defect.

Op vrijdag 24 mei 2024 waren er nog steeds 0 lantaarnpalen defect tov een dag eerder, gedurende deze dag zijn er in totaal 0 nieuwe defecte lantaarnpalen gemeld en zijn 0 lantaarnpalen gerepareerd. Hierdoor is het aantal defecte lantaarnpalen op deze dag uiteindelijk op een totaal van 0 gekomen. Een dag eerder waren er in totaal nog 0 lantaarnpalen defect.

De gemeente geeft iedere defecte lantaarnpaal in hun interne afhandelingssysteem een 'uiterste reparatiedatum' mee. Van de 0 defecte lantaarnpalen hebben op vrijdag 24 mei 2024 in totaal 0 lantaarnpalen een uiterste reparatiedatum meegekregen en 0 (nog) niet. Bij 0 lantaarnpalen ligt de geplande reparatiedatum in het verleden: Deze hadden dus volgens de (uiterste) reparatiedatum van de gemeente al gerepareerd moeten zijn. Bij 0 lantaarnpalen ligt de geplande reparatiedatum wel in de toekomst.

Ruwe data via: Gemeente Barendrecht / Verwerking door: BarendrechtNU

Cijfers afgelopen 14 dagen

Nieuwe en opgeloste defecten

In onderstaande grafiek staan het totaal aantal defecte, nieuwe defecte en nieuwe reperaties per dag, voor de afgelopen 14 dagen:


Reparaties

In onderstaande grafiek staan het totaal aantal defecte lantaarnpalen voor de afgelopen 14 dagen, onderverdeeld naar reparatiedatum (in de toekomst, in het verleden of geen):