Delen

- Advertentie (?) -

Defecte straatverlichting in Barendrecht

Vrijwel dagelijks krijgt de gemeente Barendrecht meerdere meldingen van defecte straatverlichting in Barendrecht. Benieuwd wat de gemeente hiermee doet, hoe snel ze het oplossen en hoeveel lantaarnpalen er momenteel nog defect zijn? Bekijk de cijfers in onderstaand overzicht.

Op zoek naar updates over een actuele stroomstoring in Barendrecht? Bekijk hier de laatste live updates via BarendrechtNU Live. Indien er momenteel meer info bekend is over een storing kunt u deze hier vinden.


Barendrecht NU in het donker

De meest actuele gegevens over defecte straatverlichting in de gemeente Barendrecht dateren van maandag 3 oktober 2022. Hieruit blijkt dat er in totaal 13.080 lantaarnpalen in Barendrecht staan waarvan er aan het eind van de dag nog 109 losse lantaarnpalen als 'defect' stonden geregistreerd (0.83%). Dit is echter nog zonder de zogeheten 'multi storingen': Bij zo'n storing zijn meerdere lantaarnpalen in één gebied tegelijkertijd defect.

Op maandag 3 oktober 2022 waren er nog steeds 101 lantaarnpalen defect tov een dag eerder, gedurende deze dag zijn er in totaal 8 nieuwe defecte lantaarnpalen gemeld en zijn 0 lantaarnpalen gerepareerd. Hierdoor is het aantal defecte lantaarnpalen op deze dag uiteindelijk op een totaal van 109 gekomen. Een dag eerder waren er in totaal nog 101 lantaarnpalen defect.

De gemeente geeft iedere defecte lantaarnpaal in hun interne afhandelingssysteem een 'uiterste reparatiedatum' mee. Van de 109 defecte lantaarnpalen hebben op maandag 3 oktober 2022 in totaal 104 lantaarnpalen een uiterste reparatiedatum meegekregen en 5 (nog) niet. Bij 87 lantaarnpalen ligt de geplande reparatiedatum in het verleden: Deze hadden dus volgens de (uiterste) reparatiedatum van de gemeente al gerepareerd moeten zijn. Bij 17 lantaarnpalen ligt de geplande reparatiedatum wel in de toekomst.

Ruwe data via: Gemeente Barendrecht / Verwerking door: BarendrechtNU

Cijfers afgelopen 14 dagen

Nieuwe en opgeloste defecten

In onderstaande grafiek staan het totaal aantal defecte, nieuwe defecte en nieuwe reperaties per dag, voor de afgelopen 14 dagen:


Reparaties

In onderstaande grafiek staan het totaal aantal defecte lantaarnpalen voor de afgelopen 14 dagen, onderverdeeld naar reparatiedatum (in de toekomst, in het verleden of geen):