Shoot Sportsbar nieuwe locatie voor Veteranen Meeting Point

BARENDRECHT – Afgelopen week (10 mei) werden de initiatiefneemster van het Veteranen Meetingpoint geheel onverwacht geconfronteerd met het eenzijdige besluit van Stichting Velerlei om de samenwerking met het Veteranen Meetingpoint te beëindigen.

Door dit besluit moesten initiatiefneemsters Michelle Schothuis en mede coördinator Debbie Greten op zoek naar een nieuwe locatie. Doordat reeds bekend was dat de Centrumpost dit jaar gaat sluiten was hier al vooronderzoek naar gedaan.

Overeenkomst Shoot Sportsbar

Afgelopen vrijdag heeft er een gesprek plaatsgevonden met de eigenaar van Shoot Sportsbar, Ferry van der Linden, en is er een akkoord gesloten over de locatie. Vanaf heden zal het Veteranen Meetingpoint zijn activiteiten voortzetten in Shoot Sportsbar. Deze is gevestigd aan de Zuider Carnisseweg, in het clubhuis van Hockeyclub Barendrecht. Het Veteranen Meetingpoint zal vanaf heden ondersteund worden door Stichting Veteranen Comité Barendrecht.

Michelle en Debbie bedanken het bestuur van Stichting Velerlei en de Centrumpost voor het faciliteren van de locatie en hun samenwerking. Zij kijken erg uit naar de samenwerking met Shoot Sportsbar en hopen dat deze vernieuwde locatie meer veteranen en hun thuisfront zal trekken

Veteranen Meetingpoint

Veteranen en thuisfront kunnen iedere derde vrijdag van de maand terecht bij het Veteranen Meetingpoint. Voor meer informatie of aanmeldingen kan er contact worden opgenomen met Michelle en Debbie via veteraneninloop@gmail.com of telefoonnummers 06-52668055 en/of 06-16469144.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »