Borgstede, Barendrecht

BARENDRECHT – Gastsprekers tijdens de Alzheimer Café avond op woensdag 18 mei zijn Els Buchel van Laurens en Betty Guys van zorggroep de Toekomst. Zij vertellen u meer over de dagactiviteiten voor dementerenden in Barendrecht. Hoe zit het precies met de benodigde indicatie, de Wmo en de kosten van dagopvang? En wat betekent het voor iemand met dementie om aan een groepsactiviteit mee te doen? Tevens komt deze avond het onderwerp respijtzorg aan bod. Wat is respijtzorg en welke mogelijkheden zijn er in Barendrecht?

Het Alzheimer Café vindt op woensdagavond 18 mei plaats in zorgcentrum Borgstede aan de Marjoleinlaan 43 in Barendrecht. De organisatie is in handen van Laurens in samenwerking met Aafje, Kijk Op Welzijn en zorggroep de Toekomst. Vooraf aanmelden is niet nodig. Zaal open: 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur, einde circa 21.00 uur.

Vooraankondiging barbecue Alzheimer Café

Ter afsluiting van het eerste halfjaar vindt op woensdag 15 juni, van 17.00 – 20.00 uur, een gezellige barbecue plaats mét muzikale omlijsting. Eigen bijdrage bedraagt €7,50. Aanmelden kan via de receptie van Borgstede T 0180 555 888.

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals, vrijwilligers en andere belangstellenden. Op iedere 3e woensdagavond van de maand (met uitzondering van de maanden juli, augustus en december) kunnen zij hier terecht voor vragen, hulp en ondersteuning, of gewoon om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »