CBS De Hoeksteen omgetoverd tot Feyenoordschool

BARENDRECHT – Afgelopen week was het Feyenoordweek bij basisschool De Hoeksteen in Barendrecht. De week is maandag 9 mei begonnen, waar medewerkers van Feyenoord samen met een jeugdspeler in de groepen 4/5 t/m 8 de activiteiten van deze week kwamen bespreken. De groepen 4/5 en 6 hebben woensdag in Vitaal een training gehad van oud Feyenoordspeler en trainer van de Feyenoord Soccer School Mike Obiku.

Donderdag heeft groep 7 een lesdag gehad in De Kuip. Na een mediatraining, waar ze aan onder 19 Feyenoordspeler Mo el Hankouri vragen mochten stellen en leerden hoe een persconferentie werkt, kregen ze een rondleiding door de Kuip om daarna een echte training te krijgen op Varkenoord.

Vrijdag hebben een aantal jeugdspelers een gastles gegeven in groep 8 over samenwerken en discipline in het bereiken van je doelen. Groep 8 mocht zelfs 6 maart al naar de wedstrijd Feyenoord – Cambuur. CBS De Hoeksteen mag zich, als “School in beweging”, dit schooljaar Feyenoordschool noemen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »