Succesvol toernooi voor Barendrechtse karatevereniging Him Yong Gi

Afgelopen zaterdag heeft een team van Him Yong Gi deelgenomen aan het internationaal toernooi in Enschede. Ondanks dat we met een kleine groep waren, wisten toch 11 van onze deelnemers maar liefst 15 medailles mee terug te brengen naar Barendrecht, waarvan 6 gouden, 6 zilveren en 3 bronzen.

Bij het onderdeel sparren wisten Robin Verheij, Vera van Vliet, Caithlynne van Egmond en Sven van Vugt een gouden medaille te bemachtigen. Een zilveren medaille werd door Berry van Vliet, Piet van Vugt, Stephan Buitendijk en Djacky Visser bemachtigt.

Bij het onderdeel Hyungs (loopvormen) won Vera van Vliet een zilveren medaille en voor Berry van Vliet en Robin Verheij was er een bronzen medaille.

Bij het onderdeel breken wist Sven van Vugt een gouden medaille te winnen en Caithlynne van Egmond een bronzen medaille.

Bij de zwarte banders won Franklin Pemmelaar het goud voor de breektest en het zilver bij het onderdeel sparren.

Al met al een succesvol toernooi voor de karateka’s uit Barendrecht. De groep zal zich nu richten op de Nederlandse Kampioenschappen die gehouden zullen worden op zaterdag 7 april in Hendrik Ido Ambacht.

Trainingen

Ben je nieuwsgierig naar deze krijgskunst, kom dan eens kijken bij een training. Wij trainen op maandag, woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur in sporthal de Riederpoort in Barendrecht. Of neem contact op met Marcel Spierings 06-53684777, mspierings@sv.nl

« | »