Sport: Basketbal

BARENDRECHT – De selectie van 4Consult/Binnenland is afgelopen week begonnen aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. 4Consult/Binnenland heeft de selectie voor het volgende seizoen op orde.

Het bestuur van de Stichting Topsport is blij dat Lisa van den Adel, Eline Kasius, Gabrielle van den Bosch, Jamailah Adams en Myrthe den Heeten hebben besloten bij 4Consult/Binnenland te blijven spelen. Stuk voor stuk waardevolle speelsters die graag in het blauw van Binnenland spelen.

Roos Koopmans komt over vanuit de VU20 en gaat deel uitmaken van de selectie. Annique van Schijndel is nu nog geblesseerd maar zal na herstel als vaste bankspeelster aansluiten vanuit dames 2. De selectie zal waar nodig worden aangevuld met bankspeelsters Chermensa van la Parra, Imke van Genderen, Eva van Oosten, Evianne van Toor en Beyza Okayben. Deze speelsters uit VU20 zijn jonge Binnenland-talenten die een kans krijgen om op het allerhoogste niveau ervaring op te doen.

Daarnaast zijn Marlou de Kleijn, Robyn Bouwer en Jamy de Kock nieuwe speelsters die voor 4Consult/Binnenland gaan spelen.

Hoofdcoach Joost van Rangelrooy en assistent Linda Appers blijven als staf verbonden aan het team en willen komend seizoen weer meedoen om het kampioenschap. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang.

« | »