Barendrechtste kunstrijdsters in 1e selectiewedstrijd NK kunstrijden

Dit weekend is de ijsbaan op de Dordtse Sportboulevard het toneel voor de 1e selectiewedstrijd voor deelname aan de KNSB Cup-Nederlands Kampioenschap kunstrijden  2020.

De wedstrijdrijders van Kunstrijvereniging De Drechtsteden zijn in verschillende categorieën  ruim vertegenwoordigd op deze eerste wedstrijd op de eigen baan.

In de categorie Basic Novice dames komen uit voor DDD  Gabi  Loonstra  (11) uit Barendrecht en clugenootjes  Angel Delevaque  uit Dordrecht  en Kira van Mensvoort uit Breda.

Bij de Junioren dames Dani Loonstra (14)  uit Barendrecht en bij de Junioren heren Didier Dijkstra uit Utrecht.

De KNSB zond Dani Loonstra eerder deze maand uit naar een ISU Junior Grand Prix in Gdansk, Polen, waar zij haar eerste internationale wedstrijd van dit seizoen reed in de categorie Junioren.

De wedstrijd begint zaterdag 5 oktober  om 12.15 uur met de  korte küren van de Advanced Novice dames, Junioren en senioren heren , Senioren en Junioren dames. Zondag om 8.30 uur wordt door dezelfde groepen gestart met de lange küren. Om 16.45 uur wordt de wedstrijd afgesloten met de prijsuitreiking.

Op beide dagen is publiek welkom op de tribunes van de Sportboulevard aan de Fanny Blankers Koenweg 10, Dordrecht en de entree is geheel gratis.

Foto: Dani Loonstra / Fotograaf: Tomasz Pindel

« |