Het volleybalseizoen bij CVV Spirit is weer begonnen

BARENDRECHT – Na het geslaagd lustrumweekend van 6 juli is volleybalvereniging CVV Spirit inmiddels begonnen aan haar 56e seizoen in Barendrecht. Afgelopen weken zijn de trainingen begonnen in zowel sporthal Vrijenburgpoort, Hof van Maxima als in sporthal Lagewei.

Spirit biedt leuk en dynamisch volleybal voor iedereen! Naast competitievolleybal op verschillende niveaus kun je bij Spirit ook recreatief volleyballen. Er is een bloeiende jeugdafdeling, met 7 meisjesteams en 2 jongensteam in verschillende leeftijdsgroepen. Voor de allerjongsten is er circulatievolleybal CMV. Deze volleybalvorm is bestemd voor kinderen vanaf zes jaar. De kleinste volleyballertjes spelen in teams van vier spelers en krijgen op een speelse manier het spel onder de knie. Ook is er regelmatig aandacht voor SmashBall, een stoere volleybalvorm waar smashen centraal staat.

De eerste teams – de heren spelen dit seizoen in de promotie klasse en de dames in de eerste klasse – worden optimaal ondersteund om op een zo hoog mogelijk niveau te presteren. We hebben voor deze teams dit jaar dan ook uitstekende trainers kunnen aantrekken.

Spirit organiseert ook tal van andere activiteiten voor haar leden zoals een supergezellig jeugdkamp, klaverjastoernooien, feestavonden en een groot nieuwjaarstoernooi waar vrienden, familie en collega’s van harte welkom zijn om een balletje te tikken.

Trainingen

Elk team binnen Spirit heeft een vaste trainer die verantwoordelijk is voor de invulling van de trainingen en het verbeteren van de technische vaardigheden van de spelers. De trainingen zijn van maandag t/m vrijdag en duren ca 1,5 uur. De hoogste teams en jeugd selectieteams trainen 2 x in de week.

Wedstrijden

C.V.V. Spirit speelt haar thuiswedstrijden in sportzaal ‘De Vrijenburgpoort’ aan de Hertenburg 32 in Barendrecht. De meeste thuis- en uitwedstrijden worden op zaterdag gespeeld. De recreanten die meedoen aan de competitie spelen hun wedstrijden op een doordeweekse avond.

Meedoen?

Heb je ook zin om bij Spirit te komen volleyballen? Je kunt altijd vrijblijvend een aantal keer meetrainen om te kijken of volleybal jouw sport is. Jeugd, senioren, recreanten, iedereen is welkom! Als je een keer wilt meedoen, stellen we het op prijs dat je even een mailtje stuurt naar secretaris@cvv-spirit.nl. Dan zorgen wij ervoor dat er iemand is die jou even de weg wijst.

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Mail gerust het secretariaat: secretaris@cvv-spirit.nl.

Op cvv-spirit.nl vind je informatie over de trainingstijden, teams, wedstrijden, actuele activiteiten, wedstrijdverslagen, standen en contactgegevens van commissies/trainers. Kijk voor meer informatie over de volleybalsport op de website van de Nederlandse Volleybal Bond: www.nevobo.nl.

« | »