Fietscross club Barendrecht bedankt DeltaPORT Donatie fonds

BARENDRECHT – Mede door de donatie van het Deltaport Donatiefonds heeft FCCB recentelijk twee tenten aangeschaft. De multifunctionele tenten worden onder andere ingezet tijdens wedstrijden voor EHBO behandelingen. Tevens worden de tenten gebruikt bij diverse wedstrijden op locatie door het land heen.

Samen met de club vlaggen zijn de tenten een dankbaar onderkomen voor de rijders tijdens slecht en regenachtig weer, maar ook bij warme weersomstandigheden.

KNWU kwalificatie

Voor de gelegenheid staan Richard Bronswijk, Remco de Groot, Jeroen Koopmans, Petra van Haaren en Hans Kuiters op de foto. Zij hebben recentelijk hun KNWU kwalificatie voor diverse onderdelen behaald, zodat bij iedere wedstrijd een gekwalificeerd official aanwezig kan zijn. Claudia Roks is één van de zes vaste EHBO-ers binnen het vrijwilligersteam.

Met het oog op 2016, is het van belang dat de vereniging een gedegen vrijwilligersteam heeft. De opleidingen zijn een onderdeel van dit beleid.

Samen met de gemeente zijn er grote stappen gezet om de toekomst van FCCB te waarborgen en verbeteren. Medio December wordt de definitieve beslissing voor een nieuwe baan door de gemeente bekend gemaakt.

DeltaPORT Donatiefonds

Het DeltaPORT Donatiefonds is opgericht in 2007 voor de ‘bedrijvige buren’ van de inwoners van Albrandswaard, Barendrecht, Bernisse, Brielle, Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Hoogvliet, Massluis, Pernis, Rozenburg, Schiedan, Spijkenisse, Vlaardingen en Westvoorne.

Het DeltaPORT Donatiefonds is een stichting van het Havenbedrijf Rotterdam N.V. en Deltalinqs, de ondernemersorganisatie voor haven in industrie in Mainport Rotterdam.Het DeltaPORT Donatiefonds steunt financieel projecten op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie. De betrokken haven- en industriële bedrijven uit de regio willen daarmee nieuwe initiatieven van instellingen zonder winstoogmerk stimuleren.

De Adviescommissie heeft uit het budget voor lokale projecten een mooi bedrag toegekend aan FCC Barendrecht. Dit betekent een financieel steuntje in de rug om de waardevolle activiteiten van FCCB mede mogelijk te maken.

« | »