Aad van Loon Sport nieuwe businesspartner dames Renes/Binnenland

BARENDRECHT – De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft in Aad van Loon Sport een nieuwe businesspartner gevonden die het dameseredivisieteam van Renes/Binnenland op fysiek vlak zal gaan begeleiden. Nadat vlak voor de aanvang van het seizoen Wellnesselande te kennen gaf de samenwerking te stoppen is naarstig gezocht naar een alternatief. Die is uiteindelijk gevonden bij Aad van Loon Sport, het sportcentrum van eigenaar Remon van Loon, die graag de opengevallen plek wilde invullen.

Het in de Maasstraat onder het gemeentehuis gevestigde sportcentrum bestaat al sinds 1988 en werd opgericht door Aad van Loon, de vader van Remon. Zowel de op veel te jonge leeftijd overleden Aad van Loon als Remon hebben een verleden bij CBV Binnenland als trainer en speler, zodat het niet geheel vreemd is dat beide partijen elkaar hebben gevonden.

Aad van Loon Sport

Aad van Loon Sport is het sportcentrum in Barendrecht waar je je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaalt. Aad van Loon Sport onderscheidt zich van andere sportscholen in Barendrecht vanwege onder andere het unieke begeleidingsproces met doelstellingen en voortgang en de mogelijkheid om fit te worden in 35 minuten per training via de Milon Cirkel. Daarbij kent Aad van Loon Sport speciale trainingsprogramma’s die door de fysiotherapeuten aangepast worden aan klachten en/of beperkingen.

Wij hebben met Aad van Loon Sport een betrouwbare partner voor de begeleiding van onze topspeelsters“, aldus CBV Binnenland

Foto: Twee speelsters van Renes/Binnenland (Lisa van den Adel en Christa Baccas) aan het werk bij Aad van Loon Sport.

« | »