Succesvol Paastoernooi bij Karate verenging Him Yong Gi

BARENDRECHT – Afgelopen woensdag heeft de Barendrechtse Karate verenging Him Yong Gi voor alle kinderen van de club een paaswedstrijd georganiseerd. De kinderen werden ingedeeld op leeftijd en niveau en moesten tegen elkaar sparren. De scheidsrechters hebben er streng op toegezien, dat de regels gevolgd werden.

Zo is het bij Tang Soo Do – karate niet toegestaan om elkaar hard te raken. Beheersing van de technieken en respect voor elkaar is dus heel belangrijk. De winnaars zijn beloond met een chocolade paashaas en alle andere deelnemers hebben een chocolade ei gekregen. Het was tevens voor de meeste kinderen de generale repetitie voor het NK van 2 april in H.I. Ambacht waar de vereniging met een groot aantal leden zal deelnemen.

Training

Bent u nieuwsgierig naar deze vechtkunst, kom dan eens kijken bij een training. Wij trainen op maandag, woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur in sporthal de Riederpoort in Barendrecht. Of neem contact op met Marcel Spierings 06-53684777 , mspierings [@] sv.nl

« | »