Joost van Rangelrooy begint aan laatste seizoen bij bij Renes/Binnenland

BARENDRECHT – Hoofdcoach Joost van Rangelrooy is aan zijn laatste seizoen bezig bij het vrouwen-eredivisieteam van Renes/Binnenland. Per 1 augustus aanstaande treedt hij als fulltime basketbalcoach in dienst van de FSG Acadamy in Apeldoorn waar hij de nieuwe hoofdcoach zal worden van Keus/Royal Eagles Dames 1 en daarbij de leiding krijgt over (het verder professionaliseren van) het FSG-talenten programma 2017-2018.

Joost van Rangelrooy is ruim 15 jaar verbonden geweest aan CBV Binnenland. Hij krijgt met de overstap naar de FSG Academy een unieke kans om als fulltime basketbalcoach aan het werk te gaan en zich daar verder te ontwikkelen.
Joost van Rangelrooy: “Na een succesvolle periode bij CBV Binnenland is dit voor mij een fantastische mogelijkheid om fulltime met basketball bezig te zijn. Het is toch mooi om dagelijks te kunnen werken met talenten op één campus waar alle faciliteiten aanwezig zijn voor een topsportklimaat.

Voorzitter Leo van den Adel van de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland kan de stap van Joost alleen maar toejuichen: “Binnen Nederland zijn de fulltime basketbalfuncties op de vinger van één hand te tellen en het feit dat Joost deze kans krijgt, is er gewoon één die hij met beide handen moet aangrijpen. Uiteraard is het voor CBV Binnenland een aderlating, maar we moeten trots zijn dat Joost deze kans krijgt en wensen hem heel veel succes in zijn nieuwe functie.

« | »