Zera Butter sportvrouw en VU14-team meest veelbelovende Sportploeg van het jaar

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdagavond vond in theater Het Kruispunt het jaarlijkse Sportgala plaats van de gemeente Barendrecht. Tijdens het Sportgala werd Lintex-Binnenland speelster Zera Butter gekozen tot Sportvrouw van het Jaar 2015 in de gemeente Barendrecht.

Zera Butter werd vorig seizoen topscorer van de Nederlandse eredivisie en daarnaast gekozen tot Most Valuable Player van het seizoen 2015-2015. Aangezien Zera met het Nederlands team in Estland was voor een EK-kwalificatiewedstrijd nam coach Joost van Rangelrooy de honneurs waar om de prijs in ontvangst te nemen.

VU14-team

Ook het VU14-team van CBV Binnenland viel in de prijzen. Het werd gekozen tot meest veelbelovende Sportploeg van het jaar. Het team werd, onder leiding van coaches Michel en Linda Appers, vorig jaar Kampioen van Nederland

Vrouwen

De vrouwen van Lintex-Binnenland grepen net naast de prijs van sportploeg van jaar. Het team won de afgelopen twee edities deze prijs, maar moest nu de winst laten aan het vrouwenteam van de BV Barendrecht.

Foto: BarendrechNU.nl

« | »