Sporthal De Driesprong, Barendrecht

BARENDRECHT – Gisterenavond zou Renes/Binnenland in Den Helder in actie komen tegen Dozy BV Den Helder. Door het trieste bericht van het overlijden van een jeugdlid van de Helderse club werd uiteraard besloten de wedstrijd te annuleren en op een later moment in te halen.

Aankomende zaterdag is de volgende wedstrijd voor Renes/Binnenland. In eigen huis ontvangt het dan het team van Rotterdam Basketball. De jeugdige formatie uit Rotterdam wist dit seizoen tweemaal te winnen van Amazone maar tegen de andere ploegen werd over het algemeen een forse nederlaag geleden. Zo ook in de eerste confrontatie dit seizoen in Rotterdam toen Renes/Binnenland met 61-103 een aardig maatje te groot was. Renes/Binnenland zal uiteraard de nederlaag tegen Lekdetec.nl van afgelopen weekend van zich willen afspelen, maar moet dit nog wel doen zonder Zera Butter. De verwachting is dat de schutter nog wel enige weken aan de kant moet blijven na het verkeersongeluk van vorige week.

De wedstrijd van aankomende zaterdag in sporthal De Driesprong begint om 20.30 uur. Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa in de sporthal vanaf één uur voor de wedstrijd. Hier zijn ook seizoenskaarten te koop.

« | »