Nog 65 extra parkeerplaatsen langs de Dierensteinweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Bijna 4 maanden geleden werden de nieuwe parkeerplaatsen langs de Dierensteinweg in gebruik genomen. Deze werden begin dit jaar aangelegd vanwege de drukte op het sportpark, de komst van een nieuw LOC en het nieuwe clubgebouw van schietvereniging De Vrijheid.

In een tweede fase van dit project zouden er bij de ingang van sportpark de Bongerd nog enkele tientallen parkeerplaatsen worden gerealiseerd. De werkzaamheden langs het stuk weg vanaf de Dierensteinweg naar het parkeerterrein zijn inmiddels in gang gezet.

Parkeerplaats

Vanaf volgend schooljaar zal het LOC in gebruik worden genomen (virtuele rondleiding). Om deze extra drukte op te kunnen vangen waren er meer parkeerplaatsen nodig. Met de komst van nog eens 60 á 70 parkeerplaatsen hoopt de gemeente voldoende parkeerplaats te kunnen bieden tijdens werk/schooltijden én daarbuiten voor bezoekers van de (sport)verenigingen.

De nieuwe parkeerplaatsen bij de ingang van sportpark de Bongerd zijn via drie in- en uitgangen bereikbaar.

Zie ook: Nieuwe oversteekplaats en parkeerterrein Dierensteinweg klaarBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »