Foto's: Nieuwbouw LOC aan de Dierensteinweg bijna gereed

BARENDRECHT – [Foto’s] Het Lokaal Opleidingen Centrum (LOC) aan de Dierensteinweg moet volgens planning volgende maand in gebruik worden genomen. De oplevering van het gebouw stond gepland voor juni 2015.

In onderstaand fotoalbum kun je zien hoe ver het LOC momenteel is ontwikkeld. De eerste foto is een vergelijking van de huidige situatie (boven) met een computervisualisatie (onder) van tijdens de start van de bouw. De laatste 2 foto’s zijn van 2 maanden geleden.

Onderwijs en sport

In het splinternieuwe gebouw worden de Focus Beroepsacademie (VMBO), het Albeda College en het Da Vinci College (beiden MBO) gehuisvest. Aan de oostzijde van het gebouw is er een NOC*NSF sporthal gerealiseerd:

Voortgang

Zowel buiten als binnen in het gebouw vinden er nog werkzaamheden plaats. Klaar voor gebruik is het gebouw daarom nog niet. Buiten zijn de voetpaden nog niet helemaal gereed, ontbreken stukken (auto)weg en is de buitenruimte in het algemeen nog niet helemaal klaar.

Zie ook: Virtuele rondleiding door nieuwbouw Focus Beroepsacademie

De extra parkeerplaatsen aan beide zijden van de Dierensteinweg zijn inmiddels wel aangelegd en in de maak. Hiervoor is ook een nieuwe oversteekplaats aangelegd. Het fietspad vanaf de 1e Barendrechtseweg richting het LOC heeft nog wat aanpassingen nodig:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »