Gentlemen's Ride op zaterdag 29 augustus (Barendrecht)

BARENDRECHT – Op zaterdag 29 augustus vindt de Gentlemen’s Ride van Barendrecht weer plaats: een ludieke fietstocht voor de heren! De Gentlemen’s Ride is een evenement voor echte Heren waarin fietsen, borrelen en mannenvermaak centraal staat.

Om 15:00 uur starten tientallen gents in klassieke “heerenkostuums” vanaf de Middenbaan (gemeentehuisplein) aan hun rondrit op de fiets. Bekijk hier de sfeerimpressie van de editie van vorig jaar.

Fietstocht

Tijdens de fietstocht zullen er diverse tussenstops worden gemaakt. Dit jaar zal dat gebeuren bij: Brasserie Vrijenburg (Barendrecht), Abel. Restaurant (Poortugaal) en in Rhoon bij Rhoon Golfcenter.

Aanmelden

Wie mee wil rijden met de De Gentlemen’s Ride kan zich aanmelden via deze website. De kosten bedragen €25 per persoon, dit is inclusief 3 drankjes en een maaltijd.

De fietstocht is uitsluitend voor heren maar iedereen is van harte welkom om na afloop aan te sluiten. Voor €7,50 per persoon eet iedereen gezellig mee! Alleen borrelen? Iedereen is van harte welkom!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »