Gentlemens Ride Barendrecht 2014

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Zaterdag 13 september 2014) om drie uur vertrokken zo’n 30 gentlemens vanaf het gemeentehuisplein voor de Gentlemens Ride. Tijdens deze rit door de regio stopten ze bij een aantal cafés om wat te drinken.

Daarnaast waren er prijzen voor de best geklede man en de mooiste fiets. Een plaksnor en gepimpte fiets waren hiervoor dus geen overbodige luxe. Een dame op leeftijd kwam even een kijkje nemen bij de start, zij wilde naar eigen zeggen hoogstpersoonlijk even komen controleren of het wel echte gentlemens waren.

Startschot

Het startschot werd even na drie uur gegeven waarna de heren vertrokken richting Smitshoek om een drankje te doen bij een café. Vervolgens is er ook nog in Heerjansdam en Rijsoord een café opgezocht om even tot rust te komen onder het genot van een drankje. Tijdens deze tussenstops werd er tevens een sigaren- en whiskey proeverij gehouden.

Aankomst

Vanavond rond half acht kwam de groep weer terug in Barendrecht naar Le Bonheur aan de Middenbaan. Hier werd het feestje mét de dames erbij voortgezet.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »