- Advertentie (?) -

BarendrechtNU volgen – Blijf op de hoogte!


Twitter


Facebook


Android App

De Android app van BarendrechtNU voor smartphones en tablets. In de app kun je direct het laatste nieuws lezen en je aanmelden voor pushberichten over (live) gebeurtenissen in Barendrecht. Via het tipformulier kun je zelf tips en foto's insturen naar BarendrechtNU.

De BarendrechtNU Android applicatie (GRATIS)

Telegram

Ontvang via Telegram pushberichten voor BarendrechtNU nieuwsberichten op o.a. je Android smartphone of tablet, iPhone/iPad (iOS), desktop (Windows, Mac en Linux) en Windows Phone. Download deze app via de website van Telegram. Via de app kun je je op 1 of meer van onderstaande kanalen abonneren en pushberichten aan of uit zetten.

Let op: Je dient eerst de Telegram app te installeren en je aan te melden voordat je je kunt abonneren op onderstaande BarendrechtNU Nieuws kanalen. In de Telegram app kun je instellen of je een notificatie/pushbericht wilt ontvangen van BarendrechtNU berichten.


Nieuwsbrief
Instagram

BarendrechtNU Instagram

RSS

Laatste berichten


BarendrechtNU FacebookBarendrechtNU TwitterBarendrechtNU- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Miniblog. Hier zijn alle @BarendrechtnuNL Tweets (Miniblog Berichten) gesorteerd en doorzoekbaar per dag.