BarendrechtNU Agenda – Evenement insturen


Onderstaande formulier is voor organisatoren van evenementen. Voor het opnemen van uw evenement in de BarendrechtNU agenda vragen we u om het onderstaande formulier zo goed en compleet mogelijk in te vullen. Deze gegevens zullen in de agenda worden geplaatst.


Evenement details

Bij meerdere evenementen graag ieder evenement los aanmelden via dit formulier.

Niet voor publicatie in de agenda, enkel voor contact vanuit BarendrechtNU

Indien het niet een eenmalig evenement is kunt u dit toelichten in de beschrijving (hieronder). Bijvoorbeeld: De komende x weken iedere zaterdag van 11:00 tot 12:00.

Indien er (een) persbericht(en) beschikbaar is/zijn, kunt u deze opsturen naar . Vergeet ook niet bovenstaand veld in te voeren, deze 'korte' versie zal worden getoond in de agenda. Persberichten kunnen mogelijk worden gebruikt voor een apart artikel op BarendrechtNU.

Bijvoorbeeld: Gratis toegang, €x,xx per persoon, €x,xx euro per team (etc.). Geef ook aan of er verschil is tussen deelnemers en publiek indien dat relevant is voor uw evenement.

Indien meerdere locaties; geef deze ook op. Wees zo specifiek als nodig is voor bezoekers zodat ze uw evenement kunnen vinden. (bijv: straatnaam, nummer, plaats, gebouwnaam, GPS locatie, etc).

Indien het een (deels) besloten evenement betreft vragen we u contact op te nemen via .


* Dit is om te voorkomen dat automatische programma's spam versturen via dit formulier.