- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Woninginbraken kaart. Hier blijf je op de hoogte over woninginbraken en pogingen daartoe in Barendrecht.

Agenda

In onderstaande agenda staan evenementen en activiteiten die worden georganiseerd in Barendrecht en omgeving. Heeft u zelf iets georganiseerd, laat het ons weten door hier te klikken en het formulier met de details in te vullen. Onder deze kalender staan de eerstvolgende evenementen met daarbij de beschikbare details zoals de locatie en informatie over de organisator.

Bekijk hier de activiteiten van deze maand op de kaart.


Zie ook de agenda van Theater Het Kruispunt in Barendrecht


Eerstvolgende evenementen/activititen

In onderstaande lijst staan de eerstvolgende evenementen en activiteiten die te bezoeken zijn in Barendrecht.


 • 16:00

  Gratis musical 'Kerst op z'n kop' voor en door kinderen in de Carnisse Haven

  Datum: zondag 17 december om 16:00 uur

  BARENDRECHT– Zondag 17 december a.s. is iedereen om 16.00 uur van harte welkom om met elkaar de musical ‘KERST OP Z’N KOP’ bij te wonen. De musical wordt uitgevoerd door een groep enthousiaste kinderen in de leeftijd van 4 tot …

  Lees verder

  Details


 • 16:00

  Kerstmusical 'Kerst op z'n Kop!' in de Carnisse Haven

  Datum: zondag 17 december om 16:00 uur

  ‘KERST OP Z’N KOP!’ een bijzondere kerstmusical voor en door kinderen.

  Iedereen is van harte welkom om met elkaar de musical ‘KERST OP Z’N KOP’ bij te wonen. De musical wordt uitgevoerd door een groep enthousiaste kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar in kerkelijk centrum Carnisse Haven. Het kinderkoor Ziezo o.l.v. Anneke Reijnders verleent medewerking aan deze bijzondere musical.

  Afgelopen maanden hebben de kinderen hard gerepeteerd! Alle gedachten en beelden van Kerst die kinderen hebben, passeren de revue: de kerstboom, de herdertjes, het lekkere eten, het Kindje in de stal maar ….. ook de Koning van de vrede tijdens de Romeinse overheersing. Wat vieren we nu eigenlijk met Kerst? In deze musical gaat KERST OP Z’N KOP!

  Bij de uitgang zal worden gecollecteerd voor Stichting Teach in Nepal. Stichting Teach traint zondagschoolonderwijzers, maakt zondagschoolmaterialen in de Nepalese taal en organiseert kinderprogramma's en clubs. Daardoor krijgen ook kinderen in Nepal het kerstverhaal in eigen taal te horen!

  De deuren zijn vanaf 15.30 uur geopend. Voor meer informatie: Cynthia de Voogd, kerstmusicalch@gmail.com.

  Details


 • 18:00

  Kerstwandeling 'Bethlehem in Barendrecht' door de Oranjewijk

  Datum: vrijdag 22 december om 18:00 uur

  BARENDRECHT – Hart voor Barendrecht organiseert dit jaar voor de 6e keer op rij de Kerstwandeling ‘Bethlehem in Barendrecht’. De wandeling zal dit jaar plaatsvinden op vrijdagavond 22 december en gaat door de Oranjewijk van Barendrecht. De start is vanaf …

  Lees verder

  DetailsAgenda verleden

Op zoek naar een evenement of activiteit uit het verleden? Geen probleem, je kunt hier tot 6 maanden terug kijken in de BarendrechtNU Agenda.