- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU 112 Meldingen site. Hier zijn alle 112 meldingen van Barendrecht te bekijken.

Agenda

In onderstaande agenda staan evenementen en activiteiten die worden georganiseerd in Barendrecht en omgeving. Heeft u zelf iets georganiseerd, laat het ons weten door hier te klikken en het formulier met de details in te vullen. Onder deze kalender staan de eerstvolgende evenementen met daarbij de beschikbare details zoals de locatie en informatie over de organisator.

Bekijk hier de activiteiten van deze maand op de kaart.


Zie ook de agenda van Theater Het Kruispunt in Barendrecht


Eerstvolgende evenementen/activititen

In onderstaande lijst staan de eerstvolgende evenementen en activiteiten die te bezoeken zijn in Barendrecht.


 • 13:30

  Vrijheid-express op het gemeentehuisplein in Barendrecht

  Datum: vrijdag 17 april om 13:30 uur

  BARENDRECHT – Op 5 mei aanstaande vieren we dat het 75 jaar geleden is dat Nederland werd bevrijd. De Duitsers capituleerden en na vijf oorlogsjaren konden de mensen weer in vrijheid leven. Niet overal in ons land kwam de bevrijding …

  Lees verder

  Details

 • 09:30

  BUVA Urban Trail voor het goede doel: Wandelend of hardlopen langs en door Barendrechtse bedrijven en tuinen

  Datum: zaterdag 9 mei om 09:30 uur

  BARENDRECHT – Op zaterdag 9 mei vindt de BUVA Urban Trail plaats in Barendrecht. Dit is een loopervaring (zowel wandelend als hardlopend) langs en door verschillende gebouwen, steegjes en binnentuinen. De mooiste plekjes en de leukste bedrijven van Barendrecht worden …

  Lees verder

  Details


Agenda verleden

Op zoek naar een evenement of activiteit uit het verleden? Geen probleem, je kunt hier tot 6 maanden terug kijken in de BarendrechtNU Agenda.