- Advertentie (?) -

Theater Het Kruispunt, Barendrecht

Een overzicht van komende voorstellingen, shows en films in Theater Het Kruispunt Barendrecht

do 30 mrt, 20.15 uur - 3JS - U2, The Joshua Tree (1987) – a legendary album vr 31 mrt, 20.15 uur - Scott & Muriel - The Accidental Illusionists za 01 apr, 20.15 uur - Toneelvereniging Barendrecht - Opa Apestaartje Punt NL di 04 apr, 20.15 uur - Dakota Johnson, Jamie Dornan e.a. - Fifty Shades Darker do 06 apr, 20.15 uur - Renée Soutendijk, Chris Tates en Roos van Erkel - Twee vrouwen vr 07 apr, 20.15 uur -  - Dekoor Close Harmony za 08 apr, 19.15 uur - Jeugdtheaterschool Hofplein Barendrecht - De Werkplaats   zo 09 apr, 14.00 uur - Jeugdtheaterschool Hofplein Barendrecht - De Werkplaats   di 11 apr, 20.15 uur -  - The Celtic Tenors wo 12 apr, 20.15 uur -  Heleen van Royen - Het Doet Zo Zeer do 13 apr, 20.15 uur - Paul R. Kooij, Cees Geel e.a.  - FIFA Blatter, de val van de voetbalkeizer za 15 apr, 20.15 uur - Van Dik Hout - Het Beste Van

do 30 mrt, 20.15 uur - 3JS - U2, The Joshua Tree (1987) – a legendary album

ONVERGETELIJKE NUMMERS.

Precies 30 jaar na het uitkomen van The Joshua Tree laten de 3JS dit complete album en ook andere onvergetelijke U2 nummers herleven in het theater. Een klein voorproefje gaven ze al tijdens De Vrienden van Amstel LIVE! 2016. Waar bleek dat ze de unieke sound van U2 griezelig goed kunnen evenaren. Het concept is even simpel als krachtig. Het iconische album The Joshua Tree (1987) wordt noot voor noot nagespeeld in een theatrale setting.

The Joshua Tree wordt door velen gezien als het hoogtepunt in het oeuvre van U2. Dit befaamde album bevat onder andere de hits Where the Streets Have No Name, With or Without You en I Still Haven't Found What I'm Looking For. “U2 is een band waar wij al sinds de jaren dat we met ons Bluebus-Project bezig waren heel erg tegenop kijken. Dat is nooit overgegaan. U2 is er altijd geweest. Sinds begin jaren tachtig. De eerste ‘doorbraak’ tijdens het Live Aid concert en even later het album The Joshua Tree, wat toch wel gerekend mag worden tot een van de grotere klassiekers uit de popgeschiedenis.” Aldus de 3JS over hun keuze voor U2.

Prijzen: € 31,50 / € 30,-

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

Foto: © Hans-Peter van Velthoven

vr 31 mrt, 20.15 uur - Scott & Muriel - The Accidental Illusionists

GROTE ILLUSIES EN KLEINE WONDERTJES

De met vele internationale prijzen bekroonde illusionisten en entertainers Scott & Muriel komen na een tournee door 24 landen terug in de Nederlandse theaters met een nieuwe voorstelling.

Een goochelaar goochelt al jarenlang hetzelfde konijn uit zijn hoed totdat er op één dag zowaar iets magisch gebeurt: een heuse vrouw verschijnt in zijn show. Ingelijfd als assistente, neemt zij hem mee in een hilarische wervelwind van almaar gekker wordende situaties. Twee kwetsbare zielen die op het toppunt van de chaos elkaar proberen te vinden.

Een voorstelling vol verbazing, onverwachte wendingen en uiteindelijk liefde, zorgt voor een avondje lekker lachen met grote illusies en kleine wondertjes.

Prijzen: € 22,50 / € 21,-

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

Foto: © Carolien Sikkenk van Photoline

za 01 apr, 20.15 uur - Toneelvereniging Barendrecht - Opa Apestaartje Punt NL

BLIJSPEL IN DRE BEDRIJVEN DOOR WILMA RENES-LEERTOUWER.

Henk van Wandelen moet verhuizen naar een verzorgingstehuis. Zijn kinderen Elvira, Erik en Esmee helpen hem met de verhuizing. Uiteraard is dit voor Henk een hele stap, en het leeghalen van zijn oude huisje gaat dan ook gepaard met weemoed en een traan(tje). Hij komt terecht in Huize Avondrood, waar de pinnige juffrouw Kudelstaart de scepter zwaait.

Gelukkig maken de zusters Bertha en Lucy het hem zoveel mogelijk naar de zin. Ook de technische man Max wordt al gauw zijn goede vriend, steun en toeverlaat. Dat heeft hij wel nodig ook, want juffrouw Kudelstaart verbiedt Henk om zijn “pikante” schilderij, “Madonna in ’t groen” überhaupt op zijn kamer te hebben.

Een schilderij waar Henks gluiperige schoonzoon Adelbert al lang een oogje op heeft. Verwarring alom om dit schilderij, wat – blijkt later – zeer veel geld waard is. Is juffrouw Kudelstaart echt wel zo onfeilbaar? De hevig verwarde bovenbuurman Bertus Dirx, met zijn trouwe “hondje” Fikkie, zorgt (als een rode draad) voor een uiterst grappig intermezzo. Uiteindelijk is de vraag: Is Bertus echt zo verward, of is hij misschien juist diegene die voor een oplossing kan zorgen?

Toneelvereniging Barendrecht is al jaren een begrip in Barendrecht en omgeving.
Met afterparty met DJ Ed Verhage!

Prijzen: € 16,50 / € 15,-

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.


Foto: © PR Toneelvereniging

di 04 apr, 20.15 uur - Dakota Johnson, Jamie Dornan e.a. - Fifty Shades Darker

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in de nieuwe spraakmakende film Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E L James.

De 'Fifty Shades' boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. Fifty Shades Darker is geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E L James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard.

Genre: Drama, romantiek
Kijkwijzer: nog niet bekend
Duur: 97 minuten (zonder pauze)

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

do 06 apr, 20.15 uur - Renée Soutendijk, Chris Tates en Roos van Erkel - Twee vrouwen

MULISCH’ SPANNENDE LIEFDESDRAMA.

Een gescheiden vrouw begint een nieuwe verhouding. Dit haalt haar leven volledig overhoop. Ze is hartstochtelijk verliefd, maar raakt wanhopig door het zwijgzame en raadselachtige gedrag van haar geliefde. De ex-echtgenoot kan het niet nalaten tussenbeide te komen, waarna de gevolgen niet te overzien zijn. Twee Vrouwen is een poëtisch liefdesverhaal met een onverwacht slot.

“Als je je altijd een dochter voelt, is er maar één manier om van je moeder af te komen, en dat is door zelf moeder te worden.” In 1975 verraste Harry Mulisch zijn lezers met de buitengewoon helder geschreven liefdesroman Twee Vrouwen. Inmiddels is het boek 27 keer herdrukt en succesvol verfilmd. Na het overdonderende succes van de toneelversie van De ontdekking van de hemel, volgt dit seizoen met Twee Vrouwen een nieuwe Mulischroman in het theater.

Renée Soutendijk (De Grote Liefde), Chris Tates (Liefde levenslang, Ventoux) en Roos van Erkel (Het meisje met het rode haar - de musical) spelen in de allereerste toneelbewerking van deze roman.

Citaten uit de pers:

‘Elegant laverend tussen de lagen door, toont Soutendijk zich een toneeldiva pur sang. Heerlijk om naar te kijken. (...) Regie van Hanneke Braam is glashelder en geestig bovendien.’ -Trouw ****

'In een mooie, sobere regie stappen de acteurs soepel van de ene rol in de andere' - de Volkskrant***

Fraaie Mulischiaanse verwarring met zinderend spel (...) Sterke plot zuigt je mee' - Het Parool ***

‘Intelligente, geestige en heldere voorstelling.(...) Er wordt uitstekend geacteerd, in het bijzonder door Renée Soutendijk’
- Haarlems Dagblad

‘Slimme bewerking. (...) De spelers maken soepeltjes hun overgangen tussen de verschillende rollen en de vlotte regie van Hanneke Braam maakt Twee vrouwen tot een fijne toneelavond.’
- Scenes ****

Prijzen: € 28,50 / € 27,-

Inleiding
Voorafgaand aan deze voorstelling organiseren wij een inleiding. Een dramaturg en/of acteur geeft een toelichting op het stuk. De inleiding begint om 19.30 uur. Boek de inleiding direct online bij de reservering van de voorstelling. Meer info

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

Foto: © Piek

Deze voorstelling is op 25 april ook te zien in het Isala Theater en op 21 mei in Theater aan de Schie.

vr 07 apr, 20.15 uur - - Dekoor Close Harmony

JONG, FANATIEK, SEXY, MUZIKAAL, ZELFVERZEKERD EN OPRECHT.

Dekoor is meer dan een koor. Het zijn dertig muzikanten. Ze grossieren in gedurfde jazz, pop en gospel en staat bekend om de variëteit in repertoire, superieure stemtechniek en een fantasierijke podiumpresentatie. Een optreden van Dekoor is een bruisende en energieke muziektheatershow waarin allerlei muziekstromingen aan bod komen: lichte muziek zoals jazz, rustige ballads, stevige pop, swingende latin grooves, bigband classics, musicalsongs, maar ook experimentele en klassieke stukken. Dekoor zingt a capella en wordt begeleid door een combo.

Dekoor verwierf nationale bekendheid met het winnen van het televisieprogramma Korenslag in 2007. Daarnaast werd Dekoor in 2011 en in 2013 op het BALK Vocal Light Top-festival verkozen tot de beste grote vocal group van Nederland. Ook internationaal wist het koor zich te onderscheiden. In 2010 werden deze Nederlandse talenten wereldkampioen in de categorie ‘jazz’ op de World Choir Games in China. Tijdens de World Choir Games werd naast de titel wereldkampioen jazz ook de wereldtitel in de categorie ‘pop’ behaald. Ook de competitie in Riga in 2014 werd weer door Dekoor gewonnen. Daarnaast trad Dekoor Close Harmony op Pinkpop 2014 op met The Rolling Stones en stonden in de etalages van Giel Beelen en De Wereld Draait Door.

Na eerdere albums als A.O.K., Still Crazy en Beter Dan Ooit verscheen in juni 2014 Dekoors nieuwste cd Tuesdays.
Bezetting: dertig zangers, drums, piano en bas. Onder leiding van dirigent Christoph Mac-Carty.

Prijzen: € 21,50 / € 20,-

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

Foto: © Madelon Balk

za 08 apr, 19.15 uur - Jeugdtheaterschool Hofplein Barendrecht - De Werkplaats

Op zaterdag 8 april en zondag 9 april vinden weer de Werkplaatsen van Jeugdtheaterschool Hofplein Barendrecht plaats!

Tijdens de Werkplaats treden alle klassen van Jeugdtheaterschool Hofplein Barendrecht op voor familie en vrienden.
Een knallende afsluiting van het theaterlesseizoen.

Reserveren
Tot 31 maart is het mogelijk om telefonisch tickets (maximaal 5 voor zaterdag, maximaal 6 voor zondag) te reserveren via 0180-615958.
Vanaf 31 maart, 00.01 uur start de vrije verkoop. Dan kunt u kaarten reserveren via deze pagina of telefonisch via 0180-615958.
 

zo 09 apr, 14.00 uur - Jeugdtheaterschool Hofplein Barendrecht - De Werkplaats

Op zaterdag 8 april en zondag 9 april vinden weer de Werkplaatsen van Jeugdtheaterschool Hofplein Barendrecht plaats!

Tijdens de Werkplaats treden alle klassen van Jeugdtheaterschool Hofplein Barendrecht op voor familie en vrienden.
Een knallende afsluiting van het theaterlesseizoen.

Reserveren
Tot 31 maart is het mogelijk om telefonisch tickets (maximaal 5 voor zaterdag, maximaal 6 voor zondag) te reserveren via 0180-615958.
Vanaf 31 maart, 00.01 uur start de vrije verkoop. Dan kunt u kaarten reserveren via deze pagina of telefonisch via 0180-615958.
 

di 11 apr, 20.15 uur - - The Celtic Tenors

STRELING VOOR HET OOR.

The Celtic Tenors zijn een muzikaal wereldfenomeen. Matthew Gilsenan, James Nelson en Daryl Simpson zijn hun klassieke Ierse wortels ontstegen en hebben met hun brede eigentijdse repertoire een wereldwijd publiek aan zich weten te binden. Ze zijn virtuoos in elk genre, van klassiek tot folk en pop. Of ze nu het traditionele ‘Oh Danny Boy’ zingen of een klassiek nummer als ‘Nessun Dorma’, wat uit hun mond komt is een streling voor het oor. Drie stemmen die perfect mooi samenvloeien tot één harmonisch klanklandschap.

Prijzen: € 26,50 / € 25,-

Foto: © Peter Boone Music Productions

wo 12 apr, 20.15 uur - Heleen van Royen - Het Doet Zo Zeer

In Het Doet Zo Zeer schetst Heleen van Royen een portret van haar moeder bij wie beginnende dementie is geconstateerd.

Een portret van zeer dichtbij: Heleen bedient de camera grotendeels zelf. In een periode van ruim een jaar volgt ze haar moeder in alledaagse situaties en in de tocht langs artsen, zorginstellingen en klinieken. Moeilijke beslissingen over verhuizen, over euthanasie en kostbare momenten van samenzijn wisselen elkaar af. Een liefdevolle, herkenbare, pijnlijke en vaak bijzonder grappige ode aan het leven, met dank aan Heleens moeder, mevrouw Breed.

Het Doet Zo Zeer heeft de tweede plaats behaald bij de Publieksprijs van het IFFR (Internationaal Film Festival Rotterdam), net onder Moonlight (eerste prijs). 

De pers over Het Doet Zo Zeer:
“Heleen van Royens Het Doet Zo Zeer is ongekend intiem” - Het Parool★★★★
“Knap regiedebuut van Heleen van Royen” - NRC★★★★
“Aangrijpend” - De Volkskrant★★★★
“Eerlijk en ontroerend” - De Telegraaf★★★1/2

Genre: Documentaire
Kijkwijzer: AL
Duur: 87 minuten (zonder pauze)

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

do 13 apr, 20.15 uur - Paul R. Kooij, Cees Geel e.a. - FIFA Blatter, de val van de voetbalkeizer

SPECTACULAIRE THEATRALE RECONSTRUCTIE.

FIFA Blatter, de val van de voetbalkeizer is een spectaculaire theatrale reconstructie van de ongekende corruptieschandalen rond de wereldvoetbalorganisatie FIFA. Aan het hoofd stond jarenlang Sepp Blatter. Wie is deze man en wat drijft hem? Een ultiem kijkje achter de schermen waarin hotelkamers, vergaderzaaltjes en skyboxen worden geopend. Blatter krijgt nog één keer het podium om zichzelf voor eens en altijd van alle blaam te zuiveren.

Tom de Ket tekende voor het script en regie. Tom de Ket is vooral bekend als helft van het snedige cabaretduo Van Houts en De Ket. Het grote publiek kent hem vooral als een van de initiatiefnemers van theatergroep de Verleiders die de afgelopen jaren met veel succes stukken bracht over de mores in het Nederlandse bedrijfsleven.

Met: Paul R. Kooij, Cees Geel, Peter Drost, Mohammed Azaay en Lotje van Lunteren.

Prijzen: € 31,50 / € 30,-

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

Foto: © Govert de Roos

 Deze voorstelling is op 21 februari ook te zien in het Isala Theater en op 5 april in Theater aan de Schie.

za 15 apr, 20.15 uur - Van Dik Hout - Het Beste Van

STEVIGE NEDERLANDSTALIGE ROCKSONGS.

Al twintig jaar staat Van Dik Hout aan de top van de Nederlandse muziekindustrie met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds zorgden zij met de hitsingle Stil in mij voor een sterke opleving in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Vele albums en prijzen later blijkt Van Dik Hout nog altijd onverminderd populair met hun stevige, Nederlandstalige rocksongs.

In 2015 vierden zij hun 20-jarig jubileum en nu komen ze naar het Kruispunt om hun grootste hits, waaronder Alles of Niets, Stil in mij en Zij maakt het verschil (Poema’s), te brengen met een beleving zoals alleen Van Dik Hout dat kan.

Prijzen: € 25,-/ € 23,50

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

Foto: © Guido Aalbers

di 18 apr, 20.15 uur - Mahershala Ali, Ashton Sanders e.a. - Moonlight

De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.

Moonlight is een Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami. De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld. De regie is in handen van Barry Jenkins, die nu dankzij het aangrijpende drama Moonlight zijn echte doorbraak kent. De film is gebaseerd op het ongepubliceerde toneelstuk ‘In Moonlight Black Boys Look Blue’ van Tarell Alvin McCraney en is samen met producenten Adele Romanski en Brad Pitt omgevormd tot een speelfilm. De hoofdrollen worden vertolkt door Mahershala Ali (House of Cards), Trevante Rhodes (Westworld), André Holland (Selma) en Naomie Harris (Spectre, Skyfall). Moonlight is lovend onthaald door de internationale pers, vele prijzen gewonnen.

De pers over Moonlight
"Breekbaar, modern en uitmuntend gespeeld (...) Meesterwerk." - De Volkskrant★★★★★

"Een wondermooi universeel verhaal over identiteit, aanpassing en bevrijding, en over liefde." - De Filmkrant★★★★★

"De prachtige vertolkingen geven Moonlight een levensecht karakter dat lang blijft nazinderen." - AD★★★★★ 

Oscars
De nominaties van de Oscars 2017 zijn bekend! Moonlight is genomineerd voor 8 Oscars, waaronder beste film en beste regie. 

Genre: Drama
Kijkwijzer: 12+
Duur: 110 minuten (zonder pauze)

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

do 20 apr, 20.15 uur - Jim de Groot en de Disco Disciples - We are family

EEN MUZIKAAL FEEST.

Wist je dat hits als I’m So Excited, Night Fever, Stayin’ Alive en We Are Family meer met elkaar gemeen hebben dan dat je er alleen vrolijk van wordt? Deze aanstekelijke songs zijn allemaal groot geworden door muzikale families. De Jackson Five, de Beegees, Sister Sledge, Everly Brothers, Andrew Sisters, allemaal verwanten. En dit is nog maar het topje van de muzikale ijsberg, want er zijn nog legio beroemde broers, zussen, vaders, moeders, ooms en tantes die al decennia lang zorgen voor de grote hits. Hits die we met zijn allen neuriën of uitbundig meezingen.

De orkestleden van de Disco Disciples verzorgen een muzikaal feest, waarin deze familiebanden nog eens zorgvuldig worden aangehaald.
Vrolijke muziek, soepele moves en af en toe een hilarische knipoog maken We Are Family tot een belevingsconcert waar je heerlijk bij kan swingen. Let op: meezingen mag moet!

Jim de Groot, zoon van, broer van, maar vooral ook gewoon zichzelf, neemt het publiek mee langs familieverhalen van hemzelf, de bandleden en bekende muziekfamilies. De muziek wordt verzorgd door de Disco Disciples, regie en teksten door Maartje van den Brink.

We are family is een voorstelling van de makers van Worst of the Eighties en High Heels in Concert:

Prijzen: € 24,50 / € 23,-

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

Foto: © PR TripleT

Deze voorstelling is op 20 mei ook te zien in het Isala Theater. 

vr 21 apr, 20.15 uur - Pink Floyd Project - Acoustic Echoes

UNIEKE ODE AAN EEN VAN DE MEEST INVLOEDRIJKE BANDS.

Het 10-koppige Pink Floyd Project brengt een prachtige verzameling van iconische songs van een van de meest invloedrijke bands uit onze popgeschiedenis akoestisch ten gehore. Met de zang van o.a. Bert Heerink (Kayak) én Chris Mustamu, een arsenaal aan akoestische instrumenten, een (lokaal) kinderkoor, anekdotes én bijzondere verhalen, wordt u meegenomen op reis door het sprookjeslandschap van Pink Floyd.

De grote hits zoals Comfortably Numb, Wish You Were Here en Shine On You Crazy Diamond, maar ook minder bekende juweeltjes komen in chronologische volgorde voorbij. Volgens de échte Floydfans in Nederland is dit hét beste wat je op Pink Floyd gebied kunt krijgen.

Het gezelschap dit seizoen ondersteund door kinderrechtenorganisatie KidsRights en popjournalist Wouter Bessels, die de Nederlandse Pink Floyd biografie schreef.

Pink Floyd Project nodigt u uit voor een reis langs 50 jaar Pink Floyd en is een unieke ode aan een van de meest invloedrijke bands uit de popgeschiedenis.

Prijzen: € 27,50 / € 26,-

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

Foto: © PR Pink Floyd Project

za 22 apr, 20.15 uur - Tangarine - From Tucson with songs

NEDERLANDS FOLKDUO MET AMERIKAANSE INVLOEDEN.

De muziek van Tangarine is geplant in de Amerikaanse roots en folk. Tijdens hun roadtrip van de oost- naar de westkust van de Verenigde Staten welden de akkoorden en de melodieën als vanzelf op. Einddoel van de reis was Tucson, Arizona, waar ze hun nieuwste album opnamen in samenwerking met de Amerikaanse rootsband Calexico.

Na hun reis kwamen de eeneiige tweeling Sander en Arnout Brinks erachter dat ze terug willen naar hoe ze ooit zijn begonnen. Als twee jongens met twee gitaren en twee stemmen. Jongens met een hunkering naar eerlijke, loepzuivere, persoonlijke muziek.

Deze nieuwe theatertour van dit Nederlandse folkduo is het reisverslag van die innerlijke pelgrimage door de Verenigde Staten.

De pers over hun vorige theaterconcert In Stereo:
“Tangarine in het theater is absolute top. …rijk geschakeerde muzikale juweeltjes van grote schoonheid. In Stereo is een aaneenschakeling van fragiele hoogtepunten, die geen moment inzakt, met twee geweldige muzikanten, ruim twintig prachtige liedjes en een volle zaal die ademloos luistert.” - Dagblad van het Noorden*****
“Een gaaf en groot repertoire met melodisch sterke folksongs.” - de Stentor****

Prijzen: € 22,50 / € 21,-

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

Foto’s: © Tangarine

di 25 apr, 20.15 uur - Sigourney Weaver, Felicity Jones e.a. - A Monster Calls

Array

vr 28 apr, 20.15 uur - Bastiaan Ragas - Dan maar in therapie (GEANNULEERD)

EEN MUZIKALE CABARETCOMEDY.

Bas gaat samen met u in therapie, want daar is altijd wel een reden voor te vinden. Zangtherapie, knuffeltherapie, schreeuwtherapie, speltherapie… en natuurlijk ook de klankschalentherapie mag niet ontbreken. Dan maar in therapie is een mix van cabaret, comedy, muziektheater en het leven zelf. Bespaar je veel ellende, kom lachen, huilen en meezingen.
Dan maar in therapie is de 4e muzikale cabaretcomedy van Bastiaan Ragas. Hij zingt zoals altijd de mooiste liedjes, maakt de botste grappen en speelt met het publiek. Zoals de Volkskrant eerder over zijn voorstellingen schreef: “Mengeling van Cabaret is een vondst” én “Brute ironie en onbeschaamd”.

Prijzen: € 26,50 / € 25,-

Foto: © Nick van Ormondt

za 29 apr, 14.00 uur - - Bumba in Dromenland (1+)

BUMBA KOMT TOT LEVEN IN HET KRUISPUNT.

Wie kent hem niet? Het grappige clowntje Bumba komt naar het Kruispunt. En hij is niet alleen, want Bumba neemt al zijn trouwe vriendjes mee! Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby zijn allemaal van de partij om het feest compleet te maken!

Kleine Loes moet elke avond op tijd naar bed, samen met haar vaste knuffel Bumba. Maar plots komt haar knuffel tot leven en neemt haar mee naar een wereld waar alles mogelijk is. Namelijk naar het Bumbacircus waar Bumba en zijn vriendjes de grappigste avonturen beleven! Wil je net als Kleine Loes meedromen en meelachen met de grapjes van Bumba en Bumbalu? Zet dan je leukste clownsneus op en laat van je horen. Bumbaloe!

Een aangepast licht- en geluidsniveau maakt deze show een bijzondere belevenis voor de allerkleinsten.

Bumba komt samen met Loesje of de Circusdirecteur even kort naar de foyer om de kinderen uit te zwaaien. 

Prijzen: € 18,- eenheidsprijs


 Kleurtafel
Kom voorafgaand of na de voorstelling een mooie kleurplaat kleuren aan onze kleurtafel! Meer info

Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar
Kijk voor meer informatie over de leeftijdsaanduiding hier


Rij 1 is alleen telefonisch (0180-615958) te reserveren. Onze kassamedewerkers geven u graag advies over de zichtlijnen van rij 1.

Foto: © Studio100

za 29 apr, 16.00 uur - - Bumba in Dromenland (1+)

BUMBA KOMT TOT LEVEN IN HET KRUISPUNT.

Wie kent hem niet? Het grappige clowntje Bumba komt naar het Kruispunt. En hij is niet alleen, want Bumba neemt al zijn trouwe vriendjes mee! Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby zijn allemaal van de partij om het feest compleet te maken!

Kleine Loes moet elke avond op tijd naar bed, samen met haar vaste knuffel Bumba. Maar plots komt haar knuffel tot leven en neemt haar mee naar een wereld waar alles mogelijk is. Namelijk naar het Bumbacircus waar Bumba en zijn vriendjes de grappigste avonturen beleven! Wil je net als Kleine Loes meedromen en meelachen met de grapjes van Bumba en Bumbalu? Zet dan je leukste clownsneus op en laat van je horen. Bumbaloe!

Een aangepast licht- en geluidsniveau maakt deze show een bijzondere belevenis voor de allerkleinsten.

Bumba komt samen met Loesje of de Circusdirecteur even kort naar de foyer om de kinderen uit te zwaaien. 

Prijzen: € 18,- eenheidsprijs


 Kleurtafel
Kom voorafgaand of na de voorstelling een mooie kleurplaat kleuren aan onze kleurtafel! Meer info

Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar
Kijk voor meer informatie over de leeftijdsaanduiding hier


Rij 1 is alleen telefonisch (0180-615958) te reserveren. Onze kassamedewerkers geven u graag advies over de zichtlijnen van rij 1.

Foto: © Studio100

- Advertentie (?) -