- Advertentie (?) -

Theater Het Kruispunt, Barendrecht

Een overzicht van komende voorstellingen, shows en films in Theater Het Kruispunt Barendrecht

zo 19 nov, 10.00 uur -  - Karel de Kok en het cadeau voor Sinterklaas (3+) di 21 nov, 20.15 uur - Danny Vera  - Between the Dark & Daylight wo 22 nov, 20.15 uur - The Blues Brothers - The Blues Brothers – Approved do 23 nov, 20.15 uur - Frédérique Spigt  - The Road vr 24 nov, 20.15 uur - Stanley Burleson, Freek Bartels e.a.  - From Sammy with love (try-out) za 25 nov, 20.15 uur - The Ruggeds  - ADRENALINE di 28 nov, 20.15 uur - Reese Witherspoon, Michael Sheen e.a. - Home Again wo 29 nov, 15.30 uur - Wilbert Gieske, Anna-Sophie Kummer e.a. - Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer do 30 nov, 20.15 uur - Ibérica de Danza  - Carmen vs Carmen vr 01 dec, 20.15 uur - Katja Herbers, Elise Schaap e.a. - Weg van Jou za 02 dec, 20.15 uur - Beau Schneider e.a.  - Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken (try-out) wo 06 dec, 20.15 uur - Kate Winslet en Idris Elba - The Mountain Between Us

zo 19 nov, 10.00 uur - - Karel de Kok en het cadeau voor Sinterklaas (3+)

EEN DOLDWAAS THEATERAVONTUUR VOOR DE HELE FAMILIE.

Dit Sinterklaasfeest wordt anders dan alle andere, want de vrienden Karel de Kok, Hofdame Frandolien en Hoofdlakei Franciscus hebben dit jaar een verrassing voor de Sint: een prachtig cadeau, speciaal voor zijn verjaardag! De laatste voorbereidingen worden getroffen; Karel kookt een heerlijk diner, Frandolien schudt de bedden nog eens extra op en Franciscus doet, zoals gewoonlijk, erg weinig.

Dan is het grote moment aangebroken. Sinterklaas en zijn pieten arriveren op het kasteel. Niets staat een prachtige pakjesavond nog in de weg, totdat… het cadeau voor Sinterklaas op mysterieuze wijze blijkt te zijn verdwenen. Zou het gestolen zijn, of is er sprake van een slechte grap? Karel en zijn vrienden zetten alles op alles om het mysterie op te lossen, maar of dat gaat lukken…?

Prijzen € 19,50 / € 17,- kind tot 12 jaar

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Kijk voor meer informatie over de leeftijdsaanduiding hier

Kleuren in de kidscave
Kom voorafgaand of na de voorstelling een mooie kleurplaat kleuren in de kidscave! Meer info

Meet & greet
Na afloop van de voorstelling komen de acteurs, de pieten en Sinterklaas naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet. Meer info

Pannenkoeken versieren en Theatertafeltje bij Spruit eten & drinken
Kom na de voorstelling gezellig de dag afsluiten met een heerlijk zelfversierde pannenkoek, geheel in Sterklaas thema! Of geniet na met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een borrel en heerlijke hapjes. U reserveert beide arrangementen gemakkelijk direct bij de reservering van uw kaartjes.

Deze voorstelling is op 29 november ook te zien in Theater aan de Schie, meer info klik hier.

Rij 1 is alleen telefonisch (0180-615958) te reserveren. Onze kassamedewerkers geven u graag advies over de zichtlijnen van rij 1.

di 21 nov, 20.15 uur - Danny Vera - Between the Dark & Daylight

MEESLEPENDE ROCK-N-ROLL.

Na uitverkochte zalen door het hele land, optredens bij De Wereld Draait Door en RTL Late Night en na al 8 jaar lang te zien te zijn bij Voetbal Inside, reist zanger, gitarist en componist Danny Vera samen met zijn band langs Nederlands mooiste theaters.

Between the Dark & Daylight zit boordevol nummers die gaan over zowel de donkere als de lichte kant van het leven. Naast Danny’s eigen muziek, speelt hij ook nummers van de grootmeesters die hem hebben geïnspireerd. Ondertussen vertelt hij vermakelijke anekdotes en ontroerende verhalen. Het mooie art-deco decor maakt de beleving compleet en brengt de bezoeker terug naar vervlogen tijden.

Prijzen € 23,50 / € 22,-

3-gangen Theatermenu en Theatertafeltje bij SPRUIT eten en drinken
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje en/of het 3-gangen Theatermenu reserveert u gemakkelijk direct via onze site klik hier

Deze voorstelling is op 2 december ook in Theater aan de Schie te zien, meer info klik hier.

wo 22 nov, 20.15 uur - The Blues Brothers - The Blues Brothers – Approved

GET READY FOR THE BLUES.

Het is één van de meest legendarische duo’s en de film is een absolute culthit. Maar nergens komen The Blues Brothers meer tot hun recht dan op het podium. Deze show heeft het allemaal: de grote hits, de vette muziek, de fantastische band, de Bluettes, de soul, de rhythm ’n blues, de gevoelige ballades en de danspassen en fratsen van de twee broers.

Na het Engelse West End toerde deze show met veel succes door Europa en Amerika en is nu weer in ons land te zien. U beleeft een onvergetelijke avond met deze swingende show. Het wordt onmogelijk stil zitten bij swingende hits als Jailhouse Rock, Everybody Needs Somebody To Love, Soul Man en Think.

Prijzen € 32,50 / € 31,-

3-gangen Theatermenu en Theatertafeltje bij SPRUIT eten en drinken

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje en/of het 3-gangen Theatermenu reserveert u gemakkelijk direct via onze site klik hier

Deze voorstelling is op 13 oktober ook in het Isala Theater te zien, meer info klik hier.

do 23 nov, 20.15 uur - Frédérique Spigt - The Road

MUZIKALE ROADTRIP A LA SPIGT.

Over de hele wereld zijn prachtige songs geschreven over onderweg zijn, reizen, vertrekken, heimwee en naar huis terugkeren. Frédérique Spigt heeft voor The Road haar favoriete muziek uitgezocht. Reizen is voor veel mensen een poging om te ontsnappen aan de sleur van alledag, maar we kunnen ons leven ook als een reis beschouwen. Spigt, Born to be wild, en sinds jaar en dag onderweg naar haar publiek, overdenkt haar eigen reis en vertelt aan de hand van de songs anekdotes uit haar leven.

Met een beetje geluk mag u soms zelf de route bepalen als zij en haar virtuoze band op een kruising belanden. Linksaf naar Route 66 of rechtsaf On The Road To Nowhere? Of blijven we staan met Steamy Windows? Who’s Gonna Drive You Home? Mustang Sally? And in which car? A Little Red Corvette, Mercedes Benz or in A Brand New Cadillac? Ze scheuren allemaal voorbij. Stones, Seger, Nelson, Joplin, Cash, Young en nog veel meer.

Deze fijne roadtrip wordt voor u verzorgd door Frédérique Spigt (zang), Roel Spanjers (piano, hammondorgel), Janos Koolen (gitaar, banjo, mandoline) en Joost van Es (fiddle, basgitaar, mandoline).

Prijzen € 22,50 / € 21,-

3-gangen Theatermenu en Theatertafeltje bij SPRUIT eten en drinken
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje en/of het 3-gangen Theatermenu reserveert u gemakkelijk direct via onze site klik hier
 

vr 24 nov, 20.15 uur - Stanley Burleson, Freek Bartels e.a. - From Sammy with love (try-out)

HITMUSICAL OVER SAMMY DAVIS JR.

From Sammy With Love vertelt het verhaal van de topentertainer Sammy Davis Jr. door de ogen van multitalenten Stanley Burleson en Freek Bartels. Beide kruipen beurtelings in de huid van Davis, lid van de Ratpack en wereldberoemd door zijn nummer 'Mr. Bojangles’.

Het publiek wordt meegenomen naar het Verenigde Staten van de jaren ‘60, waar het leven en de carrière van de entertainmentlegende zich kenmerkte door roem en succes, maar ook door eenzaamheid en isolement. Tijdens zijn leven kreeg Davis te maken met de raciale spanningen van de jaren ‘60 en ’70. Davis gebruikte zijn status als topentertainer om de rechten van Afro-Amerikanen te verbeteren wat hem tot een graag geziene gast in het Witte Huis maakte.

Een swingende show met een ontroerend verhaal over liefde, racisme en passie.

Prijzen € 29,50 / € 28,-

Theaterdiner en Theatertafeltje bij SPRUIT eten en drinken

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje en/of het 3-gangen Theaterdiner reserveert u gemakkelijk direct via onze site, klik hier


Deze voorstelling is op 15 november ook in Theater aan de Schie te zien, meer info klik hier. Op 15 december staat deze voorstelling in het Isala Theater, klik hier. 


 

za 25 nov, 20.15 uur - The Ruggeds - ADRENALINE

BREAKDANCE, RITME EN ENERGIE.

De absolute wereldtop op het gebied van breakdance komt, geloof het of niet, uit Eindhoven. The Ruggeds wonnen wereldwijd al een aantal prestigieuze toernooien en zijn te zien in de videoclip Where Are Ü Now van Justin Bieber. Het is dan ook de hoogste tijd dat we kennis met ze maken.

The Ruggeds verleggen hun grenzen tijdens ADRENALINE. Een onderwerp dat deze Breakdance toppers nauw aan het hart ligt. Ze ruilen de battle vloer voor het theater, op zoek naar de aantrekkingskracht van risico en gevaar. Waarom verlangen we naar onzekerheid en spanning in een wereld waar we eigenlijk alles op orde lijken te hebben? ADRENALINE is een lust voor het oog vol onvoorstelbare acrobatiek, ritme en energie, waar je hart nog dagen sneller van blijft kloppen.

Citaten uit de pers:
"Ze kunnen heel veel, deze jongens, en ze willen het allemaal laten zien. Dat ze dat met zoveel liefde voor de dans en zo’n aanstekelijkheid weten te doen zorgt voor een heel onderhoudende en vaak verrassende avond." - Theaterkrant

"In de synchrone groepsdansen vlamt af en toe een solo op, met voetenwerk dat nog flitsender lijkt dankzij de fluoriserende strips op de donkere broeken. Hoe die individuele uitbarstingen tot stand komen, wordt ‘nagespeeld’ in een scène waarin drie dansers nieuwe moves uitproberen." - NRC

Prijzen € 21,50 / € 20,-

3-gangen Theatermenu en Theatertafeltje bij SPRUIT eten en drinken
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje en/of het 3-gangen Theatermenu reserveert u gemakkelijk direct via onze site klik hier

di 28 nov, 20.15 uur - Reese Witherspoon, Michael Sheen e.a. - Home Again

Het leven van een alleenstaande moeder in L.A. neemt een onverwachte wending wanneer ze drie jonge mannen in huis neemt...

Home Again is de nieuwe romantische komedie van producent Nancy Meyers (The Holiday). Alice (Reese Witherspoon) is net gescheiden van haar man en keert terug naar haar geboorteplaats Los Angeles. Tijdens het uitgaan ontmoet ze de knappe Harry (Pico Alexander) en zijn twee vrienden die het als jonge filmmakers proberen te maken in L.A. Als dochter van een succesvolle filmregisseur is Alice daar wel gevoelig voor en ze biedt hen aan om tijdelijk in haar gastenverblijf te komen wonen. Door de aanwezigheid van het energieke drietal bloeit Alice weer helemaal op, maar aan haar nieuw uitgebreide familie en crush komt abrupt een einde wanneer haar ex plotseling weer op de stoep staat.

Genre: Romantiek, komedie
Kijkwijzer: 6+
Duur: 93 minuten (zonder pauze)

Word Filmvriend!
En ontvang €1,50 korting per film. Meer info

De pers over Home Again:
"Eindelijk eens een romantsiche komedie zonder pleidooi voor monogame, eeuwig durende liefde." - NRC★★★★

"Het is een mierzoet sprookje maar heerlijk verpakt." - Filmvandaag.nl★★★

"Deze luchtige romantische komedie vol mild-komische, soms slapstickachtige scènes, kijkt aangenaam soepel weg." - Algemeen Dagblad★★★

Filmhap en Theatertafeltje bij Spruit eten & drinken
Voorafgaand aan de filmvoorstelling serveert Spruit eten & drinken een lekkere, verrassende Filmhap. U heeft de keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Geniet na met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een borrel en heerlijke hapjes. U reserveert beide arrangementen gemakkelijk direct bij de reservering van uw kaartjes.

 

wo 29 nov, 15.30 uur - Wilbert Gieske, Anna-Sophie Kummer e.a. - Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer

De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks.

Tijdens een ritje buiten het kasteel het verliest Amerigo zijn magische hoefijzer. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar één gouden hoefijzer. Zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op. Sinterklaas wil zijn Pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht. Zouden ze het hoefijzer op tijd vinden of kan pakjesavond dit jaar niet door gaan…

Sinterklaas in Het Kruispunt
Van 13.00u tot 15.00u is Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek in Het Kruispunt en.... Hij neemt cadeautjes mee! Kom je ook?
Bij de bibliotheek kun je deelnemen aan verschillende activiteiten: ozobots in Sint-thema, Eerste Hulp bij Gedichten Schrijven en Voorlezen door de Voorleeshelden van Sinterklaas verhalen. 

Genre: Jeugd
Kijkwijzer: AL
Duur: 67 min

Word Filmvriend!
En ontvang €1,50 korting per film. Meer info

Pannenkoeken versieren, popcorn & fris en Theatertafeltje bij Spruit eten & drinken
Een middagje film is niet compleet zonder popcorn en frisdrank. Na de film trek? Kom dan de dag gezellig afsluiten met een heerlijk zelfversierde pannenkoek, geheel in Sinterklaas thema! Of geniet na met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een borrel en heerlijke hapjes. U reserveert alle arrangementen gemakkelijk direct bij de reservering van uw kaartjes.

 

do 30 nov, 20.15 uur - Ibérica de Danza - Carmen vs Carmen

SPAANS TEMPERAMENT.

Het dansgezelschap Ibérica de Danza weet als geen ander het traditionele Spaanse danscultuurgoed te gebruiken voor haar vele theaterproducties. Ibérica staat bekend om haar sterk beeldende danstaal die ontstaat door een unieke vermenging van klassiek Spaans ballet, flamenco, folk en moderne dans.

Met haar nieuwste productie Carmen vs Carmen wordt het 20-jarige bestaan gevierd. Carmen vs Carmen laat de dualiteit van de vrouw zien in een zoektocht naar haar eigen lot; de passie, de vrijheid, de draagster van het leven en symbool voor normen en waarden. Een symbool dat uiteindelijk onsterfelijk blijkt te zijn.

De gerenommeerde choreograaf Manuel Segovia en zijn partner Violeta Ruiz richtten Ibérica de Danza in 1993 op. Sindsdien hebben zij meer dan 20 verschillende shows geproduceerd en gespeeld in meer dan 40 landen. In Nederland waren de producties DonQ & Sancho P, Dali Picasso Miro en Ibérica Mágica te zien.

Prijzen € 29,50 / € 28,-

Inleiding
Voorafgaand aan deze voorstelling organiseren wij een inleiding. Rini Kersten (Spanje- en danskenner) geeft een toelichting op het stuk. De inleiding begint om 19.15 uur. Boek de inleiding direct online bij de reservering van de voorstelling. Meer info

3-gangen Theatermenu en Theatertafeltje bij SPRUIT eten en drinken
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje en/of het 3-gangen Theatermenu reserveert u gemakkelijk direct via onze site klik hier
 

vr 01 dec, 20.15 uur - Katja Herbers, Elise Schaap e.a. - Weg van Jou

De ambitieuze dertiger Evi  is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas hele andere plannen met haar heeft.

Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

Genre: Romantiek, komedie
Kijkwijzer: AL
Duur: 98 minuten (zonder pauze)

Word Filmvriend!
En ontvang €1,50 korting per film. Meer info

De pers over Weg van Jou:
"Heerlijk gevoel voor timing en goede beeldvoering maken Weg van jou verrassend leuk." - De Volkskrant★★★★

"Weg van Jou is de romcom waar Nederland naar snakte." - Het Parool★★★★

"Weg van jou pretendeert geen vernieuwende film te zijn, maar fijn vermaak waarin een onderbelichte maar prachtige streek in Nederland de show mag stelen. En dat is gelukt." - Cinemagazine★★★★

Filmhap en Theatertafeltje bij Spruit eten & drinken
Voorafgaand aan de filmvoorstelling serveert Spruit eten & drinken een lekkere, verrassende Filmhap. U heeft de keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Geniet na met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een borrel en heerlijke hapjes. U reserveert beide arrangementen gemakkelijk direct bij de reservering van uw kaartjes.

 

za 02 dec, 20.15 uur - Beau Schneider e.a. - Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken (try-out)

BESTSELLER OP DE PLANKEN.

In de theaterversie van de bestseller Pogingen iets van het leven te maken laten Hendrik Groen (gespeeld door Beau Schneider) en zijn vrienden je een jaar lang meeleven met alle ups en downs in een verzorgingshuis. In tegenstelling tot het boek is niet alleen Hendrik Groen te zien, maar wordt het een levenslustige komedie waarin meerdere rollen van de rebellenclub vertolkt zullen worden. Regisseur Gijs de Lange heeft een verrassend concept voor ogen: jonge acteurs gaan de rollen spelen. De Lange: “omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.

Door het scherpe gevoel voor humor, eerlijke bespiegelingen over ouder worden en kritische kanttekeningen bij de ouderenzorg in Nederland, heeft Hendrik Groen (pseudoniem) de harten van vele lezers veroverd. Er werden meer dan 200.000 exemplaren verkocht en het boek ontving o.a. de NS publieksprijs 2016.

Producent Inge Bos: “De verhalen van Hendrik Groen zijn ontroerend en meesterlijk grappig, maar hebben ook een maatschappelijk thema. Het gaat over ouder worden, over hoe mensen zich aan elkaar vastklampen en zien hoe de naaste sneller aftakelt dan zijzelf. Toen ik het boek las wist ik meteen dat ik het verhaal op de planken wilde brengen.”

In elke plaats zijn ook bewoners van een plaatselijke zorginstelling te zien in de voorstelling.

De rol van directrice wordt zowel gespeeld door Plien van Bennekom als door Cynthia Abma. Het is nog niet bekend wie de rol op zich neemt in Theater het Kruispunt.

Prijzen € 29,50 /€ 28,-

3-gangen Theatermenu en Theatertafeltje bij SPRUIT eten en drinken
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje en/of het 3-gangen Theatermenu reserveert u gemakkelijk direct via onze site klik hier

Op 22 februari staat deze voorstelling ook in het Isala Theater, meer info klik hier.

wo 06 dec, 20.15 uur - Kate Winslet en Idris Elba - The Mountain Between Us

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven.

Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd tussen de twee.

The Mountain Between Us is geregisseerd door de voor een Oscar® genomineerde Hany Abu-Assad en de hoofdrollen worden vertolkt door Oscar®-winnares Kate Winslet en Idris Elba. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Martin, in Nederland uitgebracht als ‘Over Bergen Heen’.

Genre: Drama, romantiek
Kijkwijzer: 12+
Duur: 103 minuten (zonder pauze)

Word Filmvriend!
En ontvang €1,50 korting per film. Meer info

 

Filmhap en Theatertafeltje bij Spruit eten & drinken
Voorafgaand aan de filmvoorstelling serveert Spruit eten & drinken een lekkere, verrassende Filmhap. U heeft de keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Geniet na met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een borrel en heerlijke hapjes. U reserveert beide arrangementen gemakkelijk direct bij de reservering van uw kaartjes.

 

vr 08 dec, 20.15 uur - Linda Wagenmakers e.a. - Heel Holland op z’n kop

MEEZINGSPEKTAKEL MET DE ALLERGROOTSTE HOLLANDSE HITS.

Een avond naar het theater is nog nooit zo leuk geweest. Het theater verandert in een groot meezingspektakel waarbij de allergrootste Hollandse hits de revue passeren. Blijven zitten is geen optie en niet meezingen al helemaal niet.

U kent ze allemaal van radio en tv, de grote hits van o.a. Wim Sonneveld en Johnny Jordaan tot de hits van o.a. André Hazes, Marco Borsato, Toontje Lager, Bløf, Doe Maar, Koos Alberts, Frans Bauer en Het Goede Doel zorgen voor een onvergetelijke avond.

Heel Holland op z’n Kop is een theaterspektakel, waarin Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp worden ondersteund door de BOSCO Big Band onder leiding van Daan Bogers zorgen voor een waar feestje in de zaal.

Prijzen € 27,50 / € 26,-

3-gangen Theatermenu en Theatertafeltje bij SPRUIT eten en drinken
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje en/of het 3-gangen Theatermenu reserveert u gemakkelijk direct via onze site klik hier


za 09 dec, 20.15 uur - Jake Gyllenhaal, Tatiana Maslany e.a. - Stronger

Stronger is het inspirerende en waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013.

In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onaflaatbare steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces. Een periode waarin familiebanden op de proef worden gesteld, de trots van een gemeenschap wordt bepaalt en zijn innerlijke moed om met deze verwoestende tegenslag om te gaan overheerst.

Genre: Drama
Kijkwijzer: 12+
Duur: 118 minuten (zonder pauze)

Word Filmvriend!
En ontvang €1,50 korting per film. Meer info

De pers over Stronger:
"Er zijn genoeg films over Amerikaanse vaderlandsliefde, maar dat het belang van die verbroedering ook echt voelbaar wordt gemaakt, is een stuk zeldzamer." - De Telegraaf★★★★

"Waargebeurd verhaal over een man die bij de bomaanslagen van Boston zijn benen verloor. Jake Gyllenhaal is wederom in topvorm." - Filmtotaal★★★★

"Stronger is dramatisch, inspirerend en hoopvol. Een film die net zoals de titel ijzerstrek tot zijn recht." - Filmtotaal★★★★

Filmhap en Theatertafeltje bij Spruit eten & drinken
Voorafgaand aan de filmvoorstelling serveert Spruit eten & drinken een lekkere, verrassende Filmhap. U heeft de keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Geniet na met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een borrel en heerlijke hapjes. U reserveert beide arrangementen gemakkelijk direct bij de reservering van uw kaartjes.

 

zo 10 dec, 15.00 uur - FRANK L!VE - Jubileumshow

Met een voorkeur voor jazzy popmuziek is Frank een zeer veelzijdig entertainer. Met repertoire van onder andere Frank Sinatra, Neil Diamond, Willy Nelson en Michael Bublé heeft Frank reeds vele mensen verrast. Uiteraard ontbreekt ook het Nederlandse repertoire niet. Frank heeft in diverse landen succesvol opgetreden. Zo trad hij onder andere op in Tenerife, Amerika en op diverse cruiseschepen in de Caribbean.

Na 10 jaar optredens komt Frank met zijn jubileumconcert naar Theater het Kruispunt met een aantal van zijn muzikale vrienden. Een bijzondere middag met muzikale passie en liefde voor het vak. Laat u verrassen en kom naar deze geweldige show!

*kaarten inclusief garderobe en pauzedrankje

di 12 dec, 20.15 uur - Gijs Naber, Hanna van Vliet e.a. - Oh Baby

Liedjesschrijver Ruben neemt het leven niet al te serieus en de liefde al helemaal niet. Als hij na de onverwachte dood van een scharrel de vader blijkt te zijn van haar acht maanden oude zoon, staat zijn leven compleet op zijn kop.

Zonder enige voorbereiding heeft Ruben van de ene op de andere dag de zorg over baby Oscar. Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, besluit zijn losbollige nieuwe schoonzus Lucy (Hanna van Vliet) dat ook zij voor haar neefje wil zorgen … desnoods met Ruben erbij.

Genre: Komedie
Kijkwijzer: 6+
Duur: 96 minuten (zonder pauze)

Word Filmvriend!
En ontvang €1,50 korting per film. Meer info

Filmhap en Theatertafeltje bij Spruit eten & drinken
Voorafgaand aan de filmvoorstelling serveert Spruit eten & drinken een lekkere, verrassende Filmhap. U heeft de keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Geniet na met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een borrel en heerlijke hapjes. U reserveert beide arrangementen gemakkelijk direct bij de reservering van uw kaartjes.

wo 13 dec, 20.15 uur - Don KosakenChor Russland - Een muzikale reis door Rusland

JUBILEUMTOURNEE VAN HET DON KOSAKENCHOR RUSSLAND.

Dit jaar viert het Don KosakenChor Russland en haar chef-dirigent Marcel N. Verhoeff hun 25-jarig jubileum. Telkens weer brengt het koor het publiek in vervoering; de meeslepende zang, de bewogen uitvoeringen en het contact met het publiek zorgen iedere keer weer voor een unieke beleving van de Russische muziek en haar cultuur.

Tijdens deze jubileumtournee zal het Don KosakenChor Russland onder leiding van chef-dirigent Marcel Verhoeff de zalen wederom vullen met bekende en onbekende Russische liederen. Het wordt een feestelijke en ontroerende reis door het oude en nieuwe Rusland. Het koor wordt begeleid door het virtuoze Instrumental Soloists Ensemble Philarmonia uit Moskou.

Prijzen € 31,- /€ 29,50

3-gangen Theatermenu en Theatertafeltje bij SPRUIT eten en drinken
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje en/of het 3-gangen Theatermenu reserveert u gemakkelijk direct via onze site klik hier

do 14 dec, 20.15 uur - Sjaak Bral - Vaarwel 2017

EEN LACH EEN SNIK EN EEN MORAAL.

Wat een jaar. De Nederlander wordt geteisterd. Door een maalstroom van nieuws, echt of onecht. Door een instabiel levensgevoel waarbij dat van de Groningers verbleekt. De wereld is in rep – maar wie neemt het roer? Sjaak Bral is de enige cabaretier die al twintig jaar in zijn eentje een oudejaarsconference naar de theaters brengt. Non-stop. Altijd actueel. Vlammend en vertederend. Met bravoure en humor. Ook het jaar 2017 wordt vakkundig gefileerd en overgoten met de gulle lach opgediend. Al was uw jaar nóg zo waardeloos – u maakt het tóch nog goed met de oudejaarsconference van Sjaak Bral.

Prijzen € 25,50 / € 24,-

3-gangen Theatermenu en Theatertafeltje bij SPRUIT eten en drinken
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje en/of het 3-gangen Theatermenu reserveert u gemakkelijk direct via onze site klik hier
 

Op 12 december staat deze voorstelling ook in het Isala Theater, meer info klik hier.

vr 15 dec, 19.30 uur - - Dummie de Mummie (6+)

NAAR DE BOEKEN VAN TOSCA MENTEN.

Na twee succesvolle kinderfilms is Dummie de Mummie, naar de boekenserie van Tosca Menten, dit seizoen ook in het theater te zien. Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je rot, natuurlijk. En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor, hè, dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt… En na twintig tellen ook…! Wat doe je dan? Van de makers van Dolfje Weerwolfje.

Prijzen € 20,50 / € 18,- kind tot 12 jaar

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
Kijk voor meer informatie over de leeftijdsaanduiding hier

Kleuren in de kidscave
Kom voorafgaand of na de voorstelling een mooie kleurplaat kleuren in de kidscave! Meer info

Pannenkoeken versieren en Theatertafeltje bij Spruit eten & drinken
Kom na de voorstelling gezellig de dag afsluiten met een heerlijk zelfversierde pannenkoek! Of geniet na met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een borrel en heerlijke hapjes. U reserveert beide arrangementen gemakkelijk direct bij de reservering van uw kaartjes.

Rij 1 is alleen telefonisch (0180-615958) te reserveren. Onze kassamedewerkers geven u graag advies over de zichtlijnen van rij 1.

Op 15 oktober is deze voorstelling ook te zien in het Isala Theater, meer info klik hier. Op 21 oktober staat deze voorstelling in Theater aan de Schie, klik hier.


 

za 16 dec, 20.15 uur - - Symfo Classics II - Sound and Senses

SYMFONISCHE ROCK TOT IN DE PUNTJES.

Na een eerste reeks concerten en een reprisetour is Symfo Classics – The Best of Symphonic Rock nu al een begrip in het circuit van Nederlandse theaters en popzalen.

In het nieuwe programma Sound and Senses vertolken topvocalisten Edward Reekers, Cindy Oudshoorn en Martin van der Starre met de fantastische band o.l.v. meestergitarist Joost Vergoossen wederom wereldhits en hoogtepunten uit het rijke oeuvre van de symfonische rock. Een grote herkenbaarheid voor een breed publiek is gegarandeerd.

Cindy Oudshoorn en Edward Reekers waren jarenlang de stemmen van de symfonische rockformatie Kayak. Laatstgenoemde is ook zanger van Motel Westcoast en Best of Britain. Martin van der Starre is bekend als vocalist van Jesus Christ Superstar, We Will Rock You en Woodstock the Story.

Prijzen € 26,- / € 24,50

3-gangen Theatermenu en Theatertafeltje bij SPRUIT eten en drinken

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje en/of het 3-gangen Theatermenu reserveert u gemakkelijk direct via onze site klik hier

 

- Advertentie (?) -