- Advertentie (?) -

Theater Het Kruispunt, Barendrecht

Een overzicht van komende voorstellingen, shows en films in Theater Het Kruispunt Barendrecht

di 30 mei, 20.15 uur - Taraji P. Henson, Octavia Spencer e.a.  - Hidden Figures za 03 jun, 20.15 uur - Martin van Waardenberg, Frank Lammers, Stefan de Walle e.a. - De Marathon (tbv De Roparun) do 08 jun, 20.15 uur - Zangvereniging Cantando  - Jubileumconcert vr 09 jun, 20.15 uur - Dwayne Johnson, Vin Diesel e.a.  -  Fast & Furious 8 za 10 jun, 19.00 uur - Sport- en Dansstudio Binnenmaas - Later als ik groot ben.. di 13 jun, 20.15 uur - Emma Watson, Dan Stevens e.a.  - Beauty and the Beast vr 16 jun, 20.15 uur - Harmonieorkest van Harmonievereniging Barendrecht met Jordan Roy en popkoor Blendit - Movie Meets Music vr 15 sep, 20.15 uur - PURPER - PURPER's vier jaargetijden za 23 sep, 20.15 uur - Renée van Wegberg e.a. - LIESBETH List, de musical do 28 sep, 20.15 uur - Tineke Schouten  - T-Splitsing (reprise) vr 29 sep, 20.15 uur - Denise Jannah  - Mahalia Jackson, the Queen of Gospel do 05 okt, 20.15 uur -  - Rockmusical The War of the Worlds (try-out)

di 30 mei, 20.15 uur - Taraji P. Henson, Octavia Spencer e.a. - Hidden Figures

Hidden Figures is het ongelofelijke en onvertelde verhaal van Katherine Johnson, Dorothy Vaughn en Mary Jackson, drie briljante vrouwen van Afro-Amerikaanse afkomst, die werkten bij de NASA.

Ze waren het brein achter een van de grootste operaties in de geschiedenis: de lancering van astronaut John Glenn in de ruimte. Een indrukwekkende prestatie die het land weer moed gaf, de verhoudingen in de ‘Space Race’ volledig op zijn kop zette en de wereld in beweging bracht. Het visionaire trio oversteeg geslacht en ras, en inspireerde generaties om groots te dromen. De film is genomineerd voor drie Oscars®, in de categorieën: Beste film, Beste vrouwelijke bijrol – Octavia Spencer en Beste aangepaste scenario.

De pers over Hidden Figures:
"Ondanks de ontroerende kwesties die aan het hart liggen van dit verhaal groeit Hidden Figures uit tot een inspirerende feeldgoodfilm vol sterke acteerprestaties." - defilmrecensent.nl★★★★ 
 

Genre: Drama
Kijkwijzer: 12+
Duur: 127 minuten (met pauze)

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

za 03 jun, 20.15 uur - Martin van Waardenberg, Frank Lammers, Stefan de Walle e.a. - De Marathon (tbv De Roparun)

Deze bekende typisch Rotterdamse filmkomedie wordt vertoond in het kader van de Roparun. De opbrengst van de kaartverkoop doneert Theater het Kruispunt aan de Roparun. 

De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken gebroederlijk samen in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Het viertal komt via Youssoef op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de Marathon van Rotterdam om op die manier de garage van de ondergang te redden. Voor de maten staat er met de voorbereidingen op deze loop der lopen en het redden van de garage echter meer op het spel dan alleen het halen van de finish...

Wilt u de Roparun steunen? Koop dan kaartjes voor De Marathon! Theater het Kruispunt doneert een deel van de opbrengst aan de Roparun. 
De Roparun is een non-stop estafetteloop vanuit Parijs en Hamburg naar de Coolsingel in Rotterdam. Ieder jaar vindt het evenement in het Pinksterweekend. In totaal doen er meer dan 350 teams mee. De deelnemers, meestal ca. 20 per team, fietsen en lopen meer dan 500 kilometer. De teams laten zich sponsoren en de opbrengsten gaan naar stichting Roparun, welke doelen ondersteunt die het leven van mensen met kanker iets draaglijker proberen te maken. Het motto van de Roparun is:
“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Genre: Komisch drama
Kijkwijzer: 9+
Duur: 110 minuten (zonder pauze)

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.
 

do 08 jun, 20.15 uur - Zangvereniging Cantando - Jubileumconcert

52 ENTHOUSIASTE ZANGERS, EEN INSPIRERENDE DIRIGENT EN DRIE SUPER MUZIKANTEN.

Zangvereniging Cantando viert dit jaar haar 20 jarig jubileum. Vanaf 1997 is dit de gezelligste zangvereniging in Barendrecht, inmiddels met 52 leden die wekelijks op donderdagavond hard studeren.

Voor dit concert hebben zij onder leiding van hun dirigent Eric van Dalum een aantal nieuwe verrassende nummers ingestudeerd. Zij zullen op hun jubileumconcert steun hebben van een driekoppig combo van vleugel, dwarsfluit en djembee.

Alle reden dus om op 8 juni naar hen te komen luisteren in Theater het Kruispunt.

vr 09 jun, 20.15 uur - Dwayne Johnson, Vin Diesel e.a. - Fast & Furious 8

vr 09 jun, 20.15 uur - Dwayne Johnson, Vin Diesel e.a. - Fast & Furious 8

za 10 jun, 19.00 uur - Sport- en Dansstudio Binnenmaas - Later als ik groot ben..

In de Dans- en Musicalvoorstelling “Later als ik groot ben..” nemen meer dan 150 dansers u mee op een reis
in hun fantasie over later...
Wat als ik later groot ben, wat ben ik dan, wat wil ik dan, wat kan ik dan...
Wat gebeurt er met me in de reis naar het groter worden.
Deze show laat klein en groot stralen!
Laat u verrassen door de verschillende vormen van dans, theater en zang.

di 13 jun, 20.15 uur - Emma Watson, Dan Stevens e.a. - Beauty and the Beast

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit de originele animatiefilm Beauty and the Beast komen opnieuw tot leven in een de spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast.

Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

De sterrencast van Beauty and the Beast wordt vertegenwoordigd door Emma Watson als Belle; Dan Stevens als het Beest; Luke Evans als Gaston en Kevin Kline als Maurice, Belle’s vader. Josh Gad als Lefou; Ewan McGregor als Lumière, de kandelaar; Stanley Tucci als Maestro Cadanze, de klavecimbel; Audra McDonal als Madame De Garderobe; Gugu Mbatha-Raw, als Plumette; Hattie Morahan als tovenares; Nathan Mack als Chip, het theekopje; Ian McKellen als Cogsworth, de pendule; en Emma Thompson als de theepot, mevrouw Potts.

Beauty and the Beast is geregisseerd door Bill Condon en gebaseerd op de klassieke animatiefilm uit 1991.

Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.  

Genre: Misdaad, drama
Kijkwijzer: 12+
Duur: 117 minuten (met pauze)

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u vanaf heden via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

vr 16 jun, 20.15 uur - Harmonieorkest van Harmonievereniging Barendrecht met Jordan Roy en popkoor Blendit - Movie Meets Music

 

LICHT UIT, SPOT AAN EN GENIETEN TIJDENS EEN MUZIKAAL SPEKTAKEL.

Film en muziek ontmoeten elkaar! In beeld en geluid worden een scala van bekende filmmuziekstukken gepresenteerd. Er doen speciale gasten mee aan dit bijzondere concert, zoals Jordan Roy (bekend van The Voice), samen met het popkoor Blendit. De ondersteuning in beeld en verhaal wordt verzorgd door de Toneelvereniging Barendrecht en door de artistieke kunsten van een tekenaar.

Het orkest bestaat uit 60 muzikanten. Onder leiding van dirigent Frank Hendriks groeit het orkest niet alleen qua aantal, ook het niveau van het orkest is in stijgende lijn. Het orkest wil graag van zich laten horen met swingende muziek en verrassende uitvoeringen.

 

vr 15 sep, 20.15 uur - PURPER - PURPER's vier jaargetijden

PURPER IS TERUG.

Ze waren het niet van plan. Echt niet. PURPER (opgericht in 1980!) was voltooid verleden tijd. Punt. Tot Erik Brey, Alfred van den Heuvel en Frans Mulder, los van elkaar, vanuit verschillende hoeken, nét iets te vaak te horen kregen: "Waarom doen jullie het niet nog es? Het publiek wil lachen, wil mooie liedjes, vertrouwde namen en gezichten, kortom: wil PURPER." Toen begon het ook bij Erik, Frans en Alfred weer te kriebelen. Wat zou er gebeuren als ze nog één keer...? Nou dat hebben ze geweten. ‘PURPER's vier jaargetijden’ bleek zo'n succes dat de groep besloot tot een reprise. Vandaar dat ze dit seizoen, samen met het muzikale multi-talent Diederick Ensink, weer in Theater het Kruispunt te zien zijn. Kort en hevig. Zoals de seizoenen.

Citaten uit de pers:

“Amusement van dit niveau is een verademing.” – De Telegraaf ****
“Purper staat garant voor puur vakmanschap.” - cabaret.nl ****

Prijzen € 29,50 / € 28,-

Theatertafeltje

Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier. 

za 23 sep, 20.15 uur - Renée van Wegberg e.a. - LIESBETH List, de musical

HET LEVENSVERHAAL VAN LIESBETH LIST.

LIESBETH List, de musical is een nieuwe Nederlandse musical over één van onze grootste vedettes. . Een icoon in de Nederlandse amusementsindustrie. Geëerd en onderscheiden met Edisons, Musical Awards en internationale prijzen. Liesbeth List: moeder, minnares, maar bovenal artieste met een enorme rijkdom aan prachtig repertoire van Shaffy, Piaf, Aznavour, Boeijen, Theodorakis en Brel. LIESBETH List, de musical vertelt het levensverhaal van Liesbeth List. Een intens verhaal over een vrouw die zoveel overwon.

Met: Renée van Wegberg (o.a. Wicked, Vive la France, Joseph en Op een mooie Pinksterdag) als Liesbeth List.

Prijzen € 31,- /€ 29,50

Theatertafeltje
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

do 28 sep, 20.15 uur - Tineke Schouten - T-Splitsing (reprise)

TINEKE’S MEEST PERSOONLIJKE SHOW.

In haar programma T-Splitsing kijkt Tineke Schouten nog eens goed naar haar eigen keuzes die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. Wat zou er gebeurd zijn als zij een heel andere afslag op de T-splitsing genomen had? Bijvoorbeeld als haar vader in Tilburg zijn supermarkt was begonnen. Of haar man zijn vastgoedplan van Portugal had doorgezet. Was ze dan nu nog steeds makelaar in Portugal of had ze in Tilburg de majorette opgefleurd? T-Splitsing is meer dan ooit een persoonlijke show. Uiteraard komen ook de nodige typetjes voorbij, zoals de vriendin van Mark Rutte en uiteraard Bep Lachebek.

Citaten uit de pers:
“T-splitsing misschien wel beste show Tineke Schouten.” - AD *****
“Schouten weet wat werkt, ook in kostumering, de organisatie van snelverkledingen en het functioneren van de band. Uniek in haar genre.” - Dagblad van het Noorden ****

Prijzen € 35,- / € 33,50

Theatertafeltje
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

vr 29 sep, 20.15 uur - Denise Jannah - Mahalia Jackson, the Queen of Gospel

MUZIKALE ODE AAN THE QUEEN OF GOSPEL MAHALIA JACKSON.

Denise Jannah, ‘Lady of Jazz’, brengt een eerbetoon aan de meest invloedrijke, bevlogen en bescheiden Gospelzangeres aller tijden: Mahalia Jackson. Tijdens de tour wordt een selectie van de bekendste maar ook meest ontroerende nummers van ‘The Queen of Gospel’ vertolkt door de in Suriname geboren Jannah.

De Amerikaanse Mahalia Jackson wordt op 26 oktober 1911 geboren in New Orleans en overlijdt op 27 januari 1972 in Chicago. Naast haar indringende vertolking van Gospelsongs staat zij ook bekend als markant voorvechtster in de Amerikaanse burgerrechtenbeweging. Groot succes bereikt zij in 1947 met het lied I will move on up a little higher, waar meer dan één miljoen platen van worden verkocht.

De Surinaamse Denise Jannah tourt over de hele wereld, ze is de eerste Nederlandse muzikant die een platencontract tekende bij het vermaarde Amerikaanse Jazzlabel Blue Note Records, ze won twee Edisons en stond al zeven keer op het North Sea Jazz Festival. Denise Jannah wordt tijdens dit concert bijgestaan door Danny van Kessel op piano, Pieter Althuis op bas en Walther Muringen op drums.

Prijzen € 22,50 /€ 21,-

Theatertafeltje
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.
 

do 05 okt, 20.15 uur - - Rockmusical The War of the Worlds (try-out)

EIGENTIJDSE SCIENCE FICTION ROCKMUSICAL NAAR HET BOEK VAN H.G. WELLS.

Het verhaal gaat over een aanval van bloeddorstige wezens van de planeet Mars die met hun driepotige machines de mensheid proberen uit te roeien. Bert Heerink, in de rol van de journalist, neemt u mee naar een tijd waarin hij als jonge man midden in de deze intergalactische oorlog terecht kwam. Hij neemt u mee langs verwoeste steden, vluchtende mensen, tevergeefse tegenaanvallen en de uiteindelijke vernietiging van de buitenaardse wezens.

The Eve of the War, Forever Autumn en Brave new world zijn slechts enkele voorbeelden van hits die deze legendarische rockmusical voortgebracht heeft. De productie is Nederlands gesproken, maar met alle originele liedjes in het Engels.

De ruim 150 geprojecteerde tekeningen vormen samen met spectaculaire special effects een indrukwekkend decor, waarbij u het gevoel krijgt midden in de gevechten te zitten.

Een 10 koppige live band met o.a. vier violisten maken van deze voorstelling een onvergetelijke avond uit. Wist u dat het dit theaterseizoen 120 jaar geleden is dat het boek geschreven is, het 80 jaar geleden is dat het hoorspel uitgezonden werd en het 40 jaar geleden is dat het album de The Aar of the World uitkwam?

Met: Bert Heerink en Nick Holleman e.a.

Prijzen € 29,50 / € 28,-

Theatertafeltje
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.
 

vr 06 okt, 20.15 uur - Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal - Hotel Victoria

EEN AVOND VOL PRACHTIGE ARGENTIJNSE MUZIEK.

In Hotel Victoria vertellen Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal het publiek aan de hand van verschillende anekdotes over hun reizen en tournees over de hele wereld. Door middel van bestaande en nieuwe, gecomponeerde muziekstukken brengen deze twee muzikanten een programma met prachtige Argentijnse folkloremuziek.

Dit theaterconcert en het gelijknamige album hebben hun naam te danken aan de tango Hotel Victoria (1906) van pianist Feliciano Latasa, geïnspireerd op het fameuze Gran Hotel Victoria te Buenos Aires. Dit roemruchte hotel was de ontmoetingsplaats van veel musici en artiesten. Zij zochten hun fortuin in de metropool die aan de vooravond stond van de grote tangorage, die de wereld zou betoveren.

Carel over Hotel Victoria:
“Er zitten mooie kanten aan dat reizen, maar mensen realiseren zich vaak niet dat het leven van een muzikant voor tachtig procent bestaat uit reizen en repeteren. We trekken van stad naar stad. Ik vind ons vaak een soort zeelieden. Het echte concert is maar een klein deel, precies dat deel dat voor het publiek een avondje uit is. Voor muzikanten is het een rare combinatie van passie, werk en hobby, dat artiestenleven. Het hotel is in die tijd hun tweede thuis.”

Prijzen € 21,50 / € 20,-

Theatertafeltje
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

za 07 okt, 19.30 uur - - drs. Down

IVO NIEHE’S DEBUUT ALS TONEELSCHRIJVER

Voor zijn televisieprogramma sprak Ivo Niehe met de Spaanse jongen Pablo Pineda Ferrer. Hij is hoogstwaarschijnlijk de enige ‘down’ die een universitaire graad gehaald heeft. Die ontmoeting bracht Ivo tot het schrijven van een vernieuwend theaterstuk dat het best te omschrijven is als ‘filmisch muziektheater’.

In een gefantaseerd levensverhaal komen alle clichés en vooroordelen aan bod als in een gezin een kind met een syndroom geboren wordt: ouderlijke ruzies, een jaloerse broer, eindeloze pesterijen, het aanbod om in te grijpen met plastisch chirurgie, de hunkering naar een onbereikbaar vriendinnetje.

Nando Liebregts en Rutger Messerschmidt zijn de ‘downs’ die de hoofdrollen spelen. De muzieknummers, de video-inserts, de massascènes en de cast van bekende acteurs maken drs. Down tot een zeer eigentijds spektakel.

De boodschap is universeel: kijk bij jongeren met welke verstandelijke beperking dan ook naar wat hij of zij wél kan in plaats van de focus te leggen op de handicap. Dat is precies wat de ouders van Pablo –zonder hem onder druk te zetten- hebben gedaan met het schitterende resultaat.

De voorstelling is een combinatie van video, live muziek, dance en acteurs on stage in een verrassende vormgeving. Regisseur Carline Brouwer (Hair, de Bodyguard, alle producties van Stage in Europa), videoregisseur Joost van Ginkel (4-voudig Gouden Kalf winnaar), muziek Piet Souer (schreef talloze hits, o.a. voor Ramses en Liesbeth) en met dansers van Lucia Marthas.

Prijzen € 29,50 / € 17,- kind tot 12 jaar

Theatertafeltje
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.

 

zo 08 okt, 13.30 uur - Ernst, Bobbie en de rest - De Vakantieshow (3+)

GRAPPEN, GROLLEN EEN HOOP LIEDJES VAN ERNST EN BOBBIE.

Ernst en Bobbie hebben vakantie, maar er gaat meteen van alles mis: Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen. Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het overvol. Er is geen enkel plaatsje meer vrij voor Ernst en Bobbie.

Gelukkig heeft Ernst de oplossing. Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping, maar of dat nou een goed idee is….?

En theatershow van Ernst en Bobbie is een belevenis voor de hele familie. Naast alle grappen en grollen die Ernst en Bobbie maken en de avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met hun bekende liedjes van tv. Je verlaat het theater met een dikke glimlach op je gezicht.

Prijzen € 21,- / € 18,50 kind tot 12 jaar

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Kijk voor meer informatie over de leeftijdsaanduiding hier

Kleuren in de kidscave
Kom voorafgaand of na de voorstelling een mooie kleurplaat kleuren in de kidscave! Meer info

Rij 1 is alleen telefonisch (0180-615958) te reserveren. Onze kassamedewerkers geven u graag advies over de zichtlijnen van rij 1.


do 12 okt, 20.15 uur - Sanne Wallis de Vries - GUT

NIEUW PROGRAMMA VAN SANNE WALLIS DE VRIES.

Twintig jaar geleden debuteerde Sanne Wallis de Vries met haar solovoorstelling Sop. Nu komt zij met GUT. Een voorstelling waarin ze zich onder andere met frisse tegenzin afvraagt hoe te leven en waartoe. Omdat de wereld dat vandaag de dag nou eenmaal vereist. Gelukkig is ze inmiddels op een leeftijd dat er weinig ruimte is voor twijfel; des te meer voor tips. Met name om uit te delen. Plus: de voordelen van de maand februari, een tamme affaire, het fenomeen trapliften en een waarschijnlijk gloedvol betoog over kind en straf. Wat ook voorbij komt: het mysterie man (dat almaar groter wordt) en hoe je onderbuikgevoelens naar de juiste uitgang te sturen. Daar gaat Sanne met u aan werken. Ze heeft er #zinin! Bent u erbij?

Citaten uit de pers:
“Perfect getimed topprogramma” - Theaterkrant *****
“Sanne Wallis de Vries haalt alles uit zichzelf in GUT” - Trouw ****
“Zeldzame allure Sanne Wallis de Vries” - Het Parool ****
“Een van de beste voorstellingen van het seizoen” - NRC ****

Prijzen € 24,50 / € 23,-

Theatertafeltje
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.
 

vr 13 okt, 20.15 uur - Het Groot Niet Te Vermijden - The Inevitables

MULTI-INSTRUMENTALISTEN MET EEN UNIEKE FORMULE.

Het Groot Niet te Vermijden maakt al jaren muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. In een verse nieuwe samenstelling, maar volgens aloud en beproefd recept brengt Het Groot dit seizoen het programma The Inevitables.

Elk genre waar zij zich aan wagen wordt gebracht met een indrukwekkend muzikaal vakmanschap om vervolgens net zo makkelijk weer kapot gemaakt te worden met één van hun hilarische en onnavolgbare persiflages.

Vijf heldhaftige multi-instrumentalisten en een unieke formule laten u een avond lang ontsnappen aan uw eigen sores. Met o.a. Martin Bakker, Chris Grem, Jochem Kroon, Peter Tinke.

Prijzen € 29,50 / € 28,-

Theatertafeltje
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.
 

za 14 okt, 20.15 uur - Het Groot Niet Te Vermijden - The Inevitables

MULTI-INSTRUMENTALISTEN MET EEN UNIEKE FORMULE.

Het Groot Niet te Vermijden maakt al jaren muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. In een verse nieuwe samenstelling, maar volgens aloud en beproefd recept brengt Het Groot dit seizoen het programma The Inevitables.

Elk genre waar zij zich aan wagen wordt gebracht met een indrukwekkend muzikaal vakmanschap om vervolgens net zo makkelijk weer kapot gemaakt te worden met één van hun hilarische en onnavolgbare persiflages.

Vijf heldhaftige multi-instrumentalisten en een unieke formule laten u een avond lang ontsnappen aan uw eigen sores. Met o.a. Martin Bakker, Chris Grem, Jochem Kroon, Peter Tinke.

Prijzen € 29,50 / € 28,-

Theatertafeltje
Het Theatertafeltje met na de voorstelling een gereserveerde tafel inclusief borrel en hapje, reserveert u via de site van SPRUIT eten en drinken, klik hier.
 

zo 15 okt, 14.00 uur - Jip en Janneke - Het Huis van Jip en Janneke (3+)

VROLIJKE FAMILIEVOORSTELLING.

Het is feest en dat mag op een bijzondere manier gevierd worden. In 2017 viert de HEMA zijn 90 jarig bestaan, maar hangt ook de vlag uit voor zijn 25 jarige verbondenheid met de populaire kinderfiguurtjes Jip en Janneke. Het Huis van Jip en Janneke is een jubileumvoorstelling rondom deze beroemde buurkinderen.

Getekend door Fiep Westendorp, kregen Jip en Janneke vanaf 1952 landelijke bekendheid door hun wekelijkse avonturen in het Parool. De avonturen van Jip en Janneke zijn bedacht door Annie M.G. Schmidt en gaan over het dagelijks leven waarin zij van alles beleven.

Ze worden jarig, stampen in de regenplassen, gaan op bezoek bij oma, maken een legpuzzel en doen de poppenwas. Hun hond Takkie en de poes Siepie zijn altijd in de buurt. Het Huis van Jip en Janneke is een vrolijke familievoorstelling met handpoppen.

Prijzen € 21,50 / € 19,- kind tot 12 jaar

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Kijk voor meer informatie over de leeftijdsaanduiding hier

Kleuren in de kidscave
Kom voorafgaand of na de voorstelling een mooie kleurplaat kleuren in de kidscave! Meer info

Rij 1 is alleen telefonisch (0180-615958) te reserveren. Onze kassamedewerkers geven u graag advies over de zichtlijnen van rij 1.
 

 

ma 16 okt, 13.30 uur - Cinekid - Ted Sieger's Molly Monster (4+)

Cinekid staat voor een kwalitatief aanbod aan media waarbij de bijzondere kinderfilm centraal staat. Cinekid heeft 5 prachtige films geselecteerd die wij in de herfstvakantie vertonen, voor een klein prijsje.

Molly Monster wil er dolgraag bij zijn als haar nieuwe zusje of broertje uit het ei kruipt dat mama heeft gelegd. Maar dat gebeurt ver weg, achter de Wilde Heuvels. En hoe kan ze haar beste vriend Edison aan zijn verstand brengen dat hij niet jaloers hoeft te zijn? Zo begint Molly's avontuurlijke reis in deze fantasierijke en vrolijke 2D-animatiefilm voor kleintjes.

Dit is de landelijke openingsfilm Cinekid 2017.

Duur: 72 minuten (zonder pauze)
Kijkwijzer: 4+
Nederlands gesproken 

Prijs: €2,50

Koop een passe-partout en kom naar alle films!
In de herfstvakantie kun je 5 Cinekid-films bezoeken. Koop nu een passe-partout voor slechts €10,-. Klik hier

De Cinekid-films zijn:

Dankzij de donaties vanuit onze Vriendenclub kan Theater het Kruispunt dit seizoen deelnemen aan het Cinekid filmfestival.
De Vriendenclub van Theater het Kruispunt helpt mee om bijzondere projecten te realiseren. Projecten op het gebied van cultuureducatie, theaterlessen en bijzondere evenementen. Lees meer
 

 

- Advertentie (?) -