Telefoon

Via het telefoonnummer 085 488 1081 kunt u een bericht achterlaten voor BarendrechtNU. Tips, opmerkingen en suggesties zijn allemaal welkom. (Standaard tarief)

Heeft u een vraag of wilt u een reactie? Gebruik dan het contact-formulier of e-mail!

Logo's/banners

Op zoek naar BarendrechtNU logo's en banners in diverse formaten en stijlen?

- Advertentie (?) -

Contact

Om contact op te nemen met BarendrechtNU kan onderstaande contactformulier worden gebruikt. Het is ook mogelijk om direct een e-mail te sturen naar . Zorg dat persberichten duidelijk aangeven waarom het bericht relevant is voor (inwoners van) Barendrecht.

Indien u telefonisch contact wilt, dan kunt u een bericht inspreken via telefoonnummer 085 488 1081. Zorg dat u duidelijk een e-mail adres inspreekt indien u een antwoord wilt, BarendrechtNU belt niet terug. Berichten gericht aan andere e-mail adressen en telefoonnummers dan hierboven genoemd zullen niet worden beantwoord.

Adverteren op BarendrechtNU en daarmee tienduizenden mensen per maand uit de regio bereiken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Contactformulier

Dit e-mail adres zal gebruikt worden om te antwoorden

Dit nummer kan gebruikt worden om contact met u op te nemen

Foto's insturen kan via de aparte foto upload pagina. Zorg altijd dat de foto van u is of dat u toestemming heeft om deze door BarendrechtNU te laten publiceren (rechten vrij).

Dit is om te voorkomen dat automatische programma's spam versturen via dit contactformulier.


Bij drukte kan het langer duren voordat u antwoord krijgt op uw e-mail. Huidige drukte indicatie:

Rustig
Druk

Social Media

Het is ook mogelijk om tips door te geven en vragen te stellen via Twitter/Facebook.