Levende standbeelden en straattheather Carnisse Veste (Carnisselande, Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Zaterdag 13 september 2014) werd het winkelend publiek van de Carnisse Veste verrast met diverse entertainment acts. Verspreid over de dag waren er diverse levende standbeelden te zien en waren er een aantal straattheater acts.

Appelman

Zowel volwassenen als kinderen gingen vandaag (Zaterdag 13 september 2014) veelvuldig op de foto met de opvallende verschijningen. Een standbeeld dat toch levend blijkt te zijn, een goochelact, een waarzegster, het was er allemaal én nog meer. Ook de mascotte van winkelcentrum Carnisse Veste was uiteraard van de partij.

Een mooi plekje voor een foto was bijvoorbeeld de pratende bank, waar kinderen na enige aarzeling toch wel op durfden te gaan zitten. Een andere mysterieuze verschijning was ‘de appelman‘: een mooie hoed met daarvoor een hangende appel. Raar, opvallend, leuk, gek? Die gedachten moeten bij het zien van deze meneer door vele hoofden zijn gegaan.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »