Skatewedstrijd bij opening van nieuw deel skatebaan Henry Dunantlaan in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s*] Op zaterdag 15 augustus zal het nieuwe stuk van de skatebaan aan de Henry Dunantlaan geopend worden door wethouder Gebben. Om dat te vieren wordt er door een enthousiaste groep gebruikers een wedstrijd georganiseerd.

De officiële opening zal plaatsvinden om 14:00 uur. Aansluitend worden er een aantal demo’s gereden en kan je je aanmelden bij de wedstrijdleiding.

Zie ook: Opening en wedstrijden op vernieuwde skatebaan Henry Dunantlaan

Wedstrijd

De wedstrijd zal worden gereden van 15:00 tot 17:00 uur. Deelnemers worden uiterlijk om 14.30 uur verwacht om zich aan te melden. Geef bij het inschrijven ook even aan in welke categorie je wilt meedoen: Board, BMX, Inline of Step. Er is plaats voor 30 deelnemers en deelname kost €3.00 per persoon. Betalen kan bij de wedstrijdleiding als je je komt aanmelden.

Bij slecht weer wordt de wedstrijd verzet naar 29 augustus. Om iedereen te kunnen bereiken hebben we een mobiel nummer nodig (toevoegen bij inschrijving).

* De designer van de skatebaan benadrukt dat de blauwe bankjes (te zien op de foto’s) geen onderdeel zijn van het ontwerp. Deze zijn echter tijdelijk geplaatst om te voorkomen dat er op het nog niet uitgeharde beton zou worden geskate.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »