JOTA-toren van scouting Barendrecht legt contact met Mexico

BARENDRECHT – Scouting staat voor veel kinderen en jongeren voor uitdaging en plezier! Wekelijks dragen vrijwilligers daar een steentje aan bij. Helpt u ook mee? Scoutinggroep Jhr. Beelaerts van Blokland zoekt spelleiders (17 jaar en ouder), begeleiders voor kinderen met een beperking, een secretaris en een coördinator voor het onderhoud van het clubhuis.

Spelleiders

Vindt u het leuk om samen met de kinderen stokbrood te bakken op houtvuur, een fietshike, vlaggenroof of levend stratego te organiseren, speurtochten uit te zetten of met jeugdleden te gaan kanoën in de Biesbosch? Dan is Jhr. Beelaerts van Blokland op zaterdagen van 14:00 tot 17:00 uur op zoek naar u! U hoeft geen ervaring te hebben.

Begeleiders kinderen met beperking

Wilt u kinderen met een beperking een leuke middag bij de scouting bezorgen? En heeft u eenmaal in de twee weken op zaterdag van 13:30 tot 16:00 uur tijd om activiteiten met deze kinderen te begeleiden? Ook dan bent u van harte welkom! Ervaring is niet belangrijk, wel dat u met plezier en geduld meewerkt.

Secretaris en coördinator onderhoud clubhuis

Om de vereniging goed te kunnen laten draaien, zijn een secretaris en coördinator onderhoud van het clubhuis onmisbaar. De secretaris verricht administratief werk en beschikt daarvoor over een goede kennis van de Nederlandse taal en Word. Degene die het onderhoud van het clubhuis coördineert is gemiddeld twee uur per week beschikbaar (naar eigen voorkeur in te delen).

Reageren?

Voor informatie of het maken van een afspraak op het gebied van vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met het Vrijwilligers Informatie Punt KijkopWelzijn: (0180) 691 802 en vip [@] kijkopwelzijn.nl

Foto: JOTA-toren van scouting Barendrecht legt contact met MexicoBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »