Skatenight Barendrecht (2014)

BARENDRECHT – Vorige maand moest de Skatenight worden afgelast vanwege het slechte weer. De nieuwe datum voor de Barendrechtse Skatenight is bekend: Op vrijdag 21 augustus kan iedereen zich weer aansluiten voor een avondje skaten.

Vooraf aanmelden is niet nodig, deelname is gratis. Deelnemers kunnen zich om 19:00 uur melden bij De Kleine Duiker aan de 3e Barendrechtseweg (niet op het Middeldijkerplein zoals bij vorige edities).

Zuidpolder

Deze editie van de Skatenight valt samen met de Zuidpolderdag, de route zal dan ook door de Zuidpolder gaan. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur skaten (12km) komt de groep weer terug op de startlocatie (De Kleine Duiker).

Bekijk hier het programma van de Zuidpolderdag 2015.

Skatenight

De organisatie van de Barendrechtse Skatenights is in handen van de Buurtsportcoach en Aad Van Loon sport. De Skatenight is vorig jaar voor het eerst georganiseerd in samenwerking met de buurtsportcoaches. Doel van de Skatenight is Barendrechters op de skates te krijgen met een leuke tocht op een rustig tempo. Gezelligheid staat centraal. De vorige twee edities trokken een kleine honderd deelnemers. De tocht wordt begeleid door verkeersregelaars die zorgen voor een veilige oversteek.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »