Acht keer goud voor Him Yong Gi

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag werd in de Ridderhal te Hendrik Ido Ambacht het voorjaarstoernooi karate 2016 gehouden. Van de in totaal ruim 250 deelnemers aan het toernooi, vertegenwoordigden 26 Karateka’s de Barendrechtse karatevereniging Him Yong Gi.

Op alle disciplines werden er prijzen in de wacht gesleept. Zo werd er goud gewonnen op het onderdeel sparren door Remy Balradj, Ton Rodekerken, Aryung Balradj, Vera van Vliet en Yasmin Driessen. Zilver was er voor Robin Verheij, Quinty van der Knaap en voor Pascal Harlings. Brons was er voor Coen Hardam, Franklin Pemmelaar, Diana Buijs, Milan Zoetmulder, Diana van Wilgen en voor Bram Ekelschot.

In de categorie breken was er goud voor Marcel Addink en voor Eduard Lukas. Bij het onderdeel Hyungs (loopvormen) was er goud voor Aryung Balradj en met de wapenhyung won Bram Ekelschot het brons. Trainer Marcel Spierings kijkt met een tevreden gevoel en vol trots terug op het toernooi. Hij gaat zich nu met zijn leerlingen focussen op het naderende examen. Natuurlijk zal er ook hard getraind worden voor het volgende grote internationale toernooi in oktober.

Training

Bent u nieuwsgierig naar deze vechtkunst, kom dan eens kijken bij een training.  Wij trainen op maandag, woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur in sporthal de Riederpoort in Barendrecht. Of neem contact op met Marcel Spierings 06-53684777 , mspierings@sv.nl

« | »