Vitesse F3 kampioen

BARENDRECHT – Woensdagavond 30 september speelde Vitesse F3 tegen ZKV F1 hun kampioenswedstrijd.

Op deze zonnige, maar frisse avond, werd de wedstrijd door vele toeschouwers bekeken. Opa’s, oma’s, ooms, tantes, en de spelers van F1 en F2 met hun trainers waren er om hen toe te juichen! Ook al zijn deze spelers allemaal net begonnen, ze hebben alle eerdere wedstrijden flink gewonnen. Ze vormen met elkaar een leuk team en hebben veel plezier samen!

Het duurde iets langer dan normaal voor het eerste doelpunt viel, maar zoals in eerdere wedstrijden gingen ze goed in de aanval. En waren ze sterk in de verdediging. De eerste helft scoorden Nienke, Sander en Bas (2x), ze gingen met 4-1 de rust in. Na het genot van een pakje wicky en trotse en positieve woorden van Coach Richard en Thomas gingen ze de tweede helft in en werd er weer flink gescoord (Nienke 1x en Bas 5x).

De eindstand is 10-2 geworden!! Super knap gedaan. De kinderen werden gefeliciteerd door Christian van Helden en kregen van Richard een prachtige medaille! Gefeliciteerd Nienke, Fiene, Steven, Bas, Matthias en Sander.