Vrachtwagen Lintex BV (Truckrun Barendrecht 2015)

BARENDRECHT – Net als afgelopen seizoen zal Lintex b.v. Transport in het seizoen 2015-2016 als hoofdsponsor fungeren van het dameseredivisieteam van CBV Binnenland. Het team zal dit seizoen in de VBL (Vrouwen Basketball League) uitkomen onder de naam Lintex-Binnenland.

Lintex

Sinds 1995 is Lintex bv een gerenommeerd transportbedrijf dat door hard werken en op de juiste manier in de markt te springen zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Lintex b.v. Transport is een modern bedrijf, gevestigd aan de Kelvinstraat in Dordrecht, dat zich heeft gespecialiseerd in alle vormen van transport, waarbij het zwaartepunt toch is blijven liggen bij het vervoer van zeecontainers. Lintex b.v. is in staat om het complete wegtransport te verzorgen.

Lintex b.v. beperkt zich niet tot transport alleen. Klanten kunnen ook gebruik maken van de overslagcapaciteit in het magazijn in Dordrecht. Hier beschikt Lintex over 1500 m² overslagmagazijn met vier dockshelters. Ook biedt Lintex b.v. de mogelijkheid om containers dag en nacht op de juiste temperatuur te laten draaien.

Foto: Vrachtwagen Lintex BV tijdens de Truckrun Barendrecht 2015





« | »