Nieuw seizoen gestart bij KV Vitesse: Nieuwe trainer en hoofdsponsor

BARENDRECHT – [Foto’s] Het nieuwe korfbalseizoen in Barendrecht is gisteren (Zaterdag 29 augustus 2015) van start gegaan met een reeks wedstrijden op de velden van sportpark de Bongerd bij KV Vitesse. Na het vertrek van de vorige hoofdsponsors wist de vereniging dit seizoen een nieuwe hoofdsponsor te vinden die zowel het eerste als het tweede team sponsort.

Het 3-jarige contract met het in Barendrecht gevestigde dakbedekkings- en installatiebedrijf Cazdak werd gistermiddag (Zaterdag 29 augustus 2015) ondertekend. Cazdak was voorheen co hoofdsponsor van Vitesse.

Vitesse

Het eerste van Vitesse speelde gisteren (Zaterdag 29 augustus 2015) weer de eerste wedstrijd van het seizoen onder leiding van oud speler Pieter Korteweg. De wedstrijd begon goed door constant een paar puntjes op de tegenstander uit Delft (DES 1) uit te lopen. Halverwege de wedstrijd sloeg dit kleine voordeel echter om naar de tegenstander en had Vitesse moeite, ondanks de vele mogelijkheden, om de bal door de korf te krijgen. De wedstrijd werd afgesloten in een gelijkspel: 17 – 17. Vitesse 2 wist DES 2 met 17 – 14 te verslaan.

Naast de nieuwe hoofdsponsor en trainer zal Vitesse binnenkort ook gebruik gaan maken van de nieuwe sporthal in het LOC aan de Dierensteinweg.

Cazdak

Cazdak is een dakdekkersbedrijf die al meer dan 40 jaar actief is in de dakenbranche. Vanuit de nieuwe vestiging (2013) in Barendrecht (Augustapolder ) zetten zo’n 35 dakdekkers zich dagelijks in om opdrachtgevers als vastgoedbeheerders, beleggers, woningcorporaties, maar ook particulieren, van dienst te zijn.

Renovatie en onderhoud van platte en lichthellende daken behoren tot de kernactiviteiten van het bedrijf, maar ook voor het aanbrengen van dakbegroening (sedumdaken) en energiebesparende dakoplossingen bent u bij Cazdak op het juiste adres. In aanvulling op het dakdekkersbedrijf heeft Cazdak in 2012 een loodgieters- / installatiebedrijf overgenomen welke opereert onder de naam Cazdak Installatietechniek BV.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »