Beach Handbaltoernooi op het Doormanplein in Barendrecht

BARENDRECHT – Handbalvereniging Savosa organiseert komend weekend een Beach handbal toernooi op het sportveld achter sporthal Aksent. Aanstaande vrijdag zullen er op het huidige veld twee zandvelden worden aangelegd. Van vrijdagavond tot en met zondag zullen er wedstrijden worden gespeeld: “Indien het weer ons goedgezind is, zijn alle ingrediënten aanwezig om van deze eerste editie een onvergetelijke happening te maken“, aldus de organisatoren.

Publiek is op alle drie de dagen welkom om een kijkje te komen nemen. Samen met teams uit de regio, maar ook van buiten onze provincie, zal er een toernooi worden gespeeld. Voor bezoekers is er een kleine braderie met leuke artikelen, een sjoelbak, schminken en een loterij. Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten, er is fruit maar ook suikerspinnen. De huiskok van de club, Dion, is ook aanwezig.

Beach handbal

Vrijdagavond komen de Dames Senioren in actie. Zaterdag de D & B dames en ons jongens team. Zondag is het de beurt aan de E, C en A dames.

  • Vrijdag 24 juni: Wedstrijden van 19:30 tot 22:00 uur.
  • Zaterdag 25 juni: Wedstrijden van 9:30 tot 17:10 uur
  • Zondag 26 juni: Wedstrijden van 9:30 tot 17:10 uur

Beach Barendrecht

Voorgaande jaren speelde handbalvereniging Savosa mee tijdens Beach Barendrecht op het Doormanplein. Naast het Beach voetbaltoernooi op zaterdag werden er vorig jaar op zondag handbalwedstrijden gespeeld. Dit jaar zal er geen Beach Barendrecht op het Doormanplein worden georganiseerd, daarom besloot Savosa een eigen evenement te organiseren. Ter opvolging van Beach Barendrecht is er sinds kort ook een beach sportveld aangelegd op sportpark de Bongerd.

Foto: Handbalwedstrijd tijdens Beach Barendrecht 2014 op het DoormanpleinBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »