Beach Handbal op het Doormanplein in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] De Barendrechtse handbalvereniging Savosa organiseerde gisteren (Zondag 21 juni 2015) als afsluitende sport van Beach Barendrecht een aantal handbalwedstrijden. Teams van de club zelf en van handbalverenigingen uit de regio hebben tussen 12:00 en 18:00 wedstrijden gespeeld op het strand van het Doormanplein.

Het weer zat niet altijd mee: van een druppel tot een stevige regenbui, maar de dames en heren bleven stug doorspelen om iedereen zijn wedstrijd te kunnen laten spelen. In de loop van de middag liet de zon zich gelukkig af en toe nog zien.

Zie ook: Voetbaltoernooi Beach Barendrecht 2015

Beach handbal

In tegenstelling tot het voetbaltoernooi van zaterdag werden de handbal wedstrijden niet in toernooivorm gespeeld. Iedere wedstrijd had een directe winnaar. De jongens mochten om twaalf uur starten waarna de meiden het in de loop van de middag overnamen. Naast de handbalwedstrijd zelf (4 tegen 4) werd iedere wedstrijd afgesloten met het nemen van shoot-outs. De laatste wedstrijd van de dag werd om half zes gespeeld tussen de vader en moeders.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »