Team SVL wint Beach Barendrecht 2015

BARENDRECHT – [Foto’s] Team SVL heeft vanavond (Zaterdag 20 juni 2015) het Beach Soccer toernooi op het Doormanplein gewonnen. De finale tussen team SVL en ‘Team 3’ werd om 17:00 uur afgetrapt op het Doormanplein: SVL is de winnaar van Beach Barendrecht 2013 en de teamleden van ‘Team 3’ wonnen het toernooi vorig jaar nog.

Bekijk hier de foto’s van de finale wedstrijd en de prijsuitreiking.

Winnen

De finale verliep niet zonder slag of stoot: beide teams waren erop gebrand om te winnen. ‘Team 3’ kwam echter al snel met 2 – 0 op achterstand, maar wist zich terug te knokken in de wedstrijd. Tegen het eind van de 12 minuten durende finale werd de strijd feller en feller, maar er was sprake van een gelijkspel tijdens het fluitsignaal: strafschoppen.

Foto’s poule wedstrijden: Beach Soccer toernooi van start op het Doormanplein

Strafschoppen

Team SVL wist deze serie te winnen door 3 keer de bal tussen de palen te tikken. ‘Team 3’ kon op dat moment niet meer gelijk komen waardoor SVL direct de winnaar werd. Uit handen van de organisatie ontving SVL champagne en uiteraard de toernooibeker.

Halve finales

De eerste halve finale werd gespeeld tussen SVL en De Uitspanning. In deze wedstrijd werd De Uitspanning uitgeschakeld. Voorafgaand aan de finale speelde ‘Team 3’ de tweede halve finale tegen Lucky 13: Lucky 13 werd hierbij uitgeschakeld. De heren van ‘Team 3’ hadden vervolgens maar 5 minuten de tijd om zich weer op te laden voor de finale.

Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)