Beach Soccer toernooi gewonnen door A.B.L (Doormanplein, Barendrecht)

BARENDRECHT – [Fotoalbums + Uitslag] Gisteren (Vrijdag 23 mei 2014) is het Beach Soccer event van Barendrecht weer begonnen op het Doormanplein. Op vrijdag werden er beachvolleybal clinics gegeven aan scholieren en vond er ‘s avonds een seniorentoernooi plaats.

Vandaag was het tijd voor het Beach Soccer toernooi. De negen deelnemende teams hebben de hele dag tegen elkaar gestreden op het beach soccer veld. Dit begon vanaf half elf ‘s ochtends tot ongeveer halverwege de middag met de eerste ronde poulewedstrijden verdeeld over twee poules. Daarna werd er toegewerkt naar de finale.

Ondanks dat de dag begon met wat bewolking klaarde dit al snel op, vanaf het middaguur heeft de zon het Doormanplein grotendeels voorzien van een lekker zonnetje. Hierdoor kwamen er steeds meer mensen langs de netten van het beach soccer veld naar de wedstrijden kijken of namen ze plaats op de terrasjes bij de diverse horecagelegenheden op het Doormanplein.

Finale: Altijd Blijven Lachen!

De finale ging even na zes uur vanavond (Zaterdag 24 mei 2014) van start tussen team A.B.L (Altijd Blijven Lachen) en de All-Stars. Team A.B.L kwam hierbij als eerste op de 1-0 voorsprong. De wedstrijd werd na tien minuten beslist met als eindstand 2-1. Team A.B.L  werd hiermee de grote winnaar van het Beach Soccer Toernooi 2014 op het Doormanplein en ontving hiervoor de wisselbeker.