Grote verbouwing en nieuwe naam voor restaurant Barend Beer

BARENDRECHT – Restaurant De Beren Barendrecht wordt vanaf vandaag (Maandag 20 juni 2016) volledig verbouwd. Ook de Beren-naam ‘Barend Beer’ is vanaf dat moment verleden tijd. Barend Beer, opgericht in 2004, is één van de oudste vestigingen van De Beren-keten welke nog op de oorspronkelijke plaats te vinden is.

Dit jaar vindt er een grote transitie bij De Beren plaats: de nieuwe huisstijl wordt doorgevoerd in alle uitingen met daarbij het ombouwen van alle vestigingen naar een nieuwe uitstraling. Restaurant De Beren Barendrecht is de achtste vestiging van de horecaketen die wordt omgebouwd.

Opening vieren

Volgende week donderdag (30 juni) gaat het restaurant in de nieuwe stijl open. Om dit samen met gasten te vieren, is het in juli Burgermaand. Alle burgermenu’s zijn een maand lang verkrijgbaar voor maar 8,50. Op maandag tot en met vrijdag zijn gasten welkom vanaf 11.30 uur en op zaterdag en zondag vanaf 15.00 uur.

Beren

De Beren, bestaande uit 26 restaurants en 18 bezorgrestaurants, wil vestigingen door heel Nederland openen. De ambitie is er om in 2020 vestigingen te hebben in alle grote steden van het land. De groeispurt van de keten zal daarom naar verwachting in 2017 van start gaan, waarbij er jaarlijks drie tot vijf nieuwe vestigingen worden geopend. De keten is hiervoor op zoek naar enthousiaste en gedreven franchisenemers. Kijk op beren.nl voor meer informatie hierover.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »