Morgen: Grote schoonmaakactie Carnisse Grienden door vrijwilligers

BARENDRECHT – Morgen (Zaterdag 12 maart 2016) zal de Carnisse Grienden weer een stukje schoner worden gemaakt dankzij deelnemers van de actie “Schoonmaak Carnisse grienden“. Dit evenement wordt ieder jaar door meer natuurminnende deelnemers bezocht. Vooral bij kinderen is de schoonmaak erg populair. Iedereen die wil helpen kan zich morgen (Zaterdag 12 maart 2016) melden om vanaf 11:00 uur mee te doen met de schoonmaak.

Vorig jaar deden er tegen de 100 deelnemers mee, dit jaar wordt er geprobeerd over dat magische getal heen te gaan. Daarbij wordt de organisatie geholpen door de scouts van Fridjoff Nansen Barendrecht en door de scouts van Albrandswaard.

Schoonmaakactie

De start vindt ook dit jaar plaats bij het bedrijf van de firma Kraaijeveld aan de Koedoodsehaven te Barendrecht. Daar krijgt u materialen mee voor het inzamelen van het afval. Na afloop worden de zakken op het startterrein bijeengebracht.

De heer Teus Kraaijeveld zorgt voor de inwendige mens en staat met erwtensoep en stokbrood na afloop van de actie op u te wachten. De kinderen kunnen hun hart ophalen met stokbroodjes bakken.

Voorbereiding

Het is aan te raden om voor warme en modderbestendige kleding en schoeisel te zorgen, en eventueel iets achter de hand te houden voor het geval de kleding wel erg nat is geworden.

  • Datum : zaterdag 12 maart
  • Locatie : Koedoodsehaven, nabij het gemaal Breeman en de parkeerplaats van de Carnisse grienden.
  • Starttijd : 11.00 uur tot ca. 13.00 uur

Met uw hulp hopen we weer van een schoon natuurgebied te kunnen genieten.

Foto: OrganisatieBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »