Grote drukte bij oprit A29 vanaf Kilweg: Ongeluk op A29 en olie op A15

BARENDRECHT – [Foto’s] Door een ongeval bij de Heinenoordtunnel en een ongeluk in de bocht van de A4 naar de A15 liep het verkeer rond Barendrecht tijdens de avondspits vast. De grootste drukte ontstond rond de Kilweg vanwege een tijdelijke omleiding na het ongeval op de A15.

Heinenoordtunnel

Vanaf Barendrecht richting Heinenoord vond net buiten de Heinenoordtunnel een ongeluk plaats waardoor twee rijstroken werden afgesloten. Verkeer vanaf de A15 richting het zuiden kwam daardoor in een file te staan voor de tunnel.

Olie op A15

Op de A15 tussen Hoogvliet en Rhoon ontplofte een motor waardoor er olie op het wegdek kwam. Tot de komst van een ZOAB-reiniger werd één rijstrook afgesloten. Tijdens het schoonmaken van het wegdek door deze ZOAB-reiniger werd echter de gehele afslag naar de parallelbaan afgesloten. Verkeer voor de afrit Charlois/Waalhaven moest hierdoor eerst over de hoofdbaan doorrijden tot in Barendrecht. De toch al drukke op/afrit A29 bij de Kilweg werd daardoor enige tijd nog drukker, de omleiding is toen gewijzigd om verkeer pas te laten keren bij de op/afrit thv de Dierensteinweg/IJsselmondse Randweg.

Bovenstaande foto: A. Barendregt (Ongeval Heinenoordtunnel)

Foto’sBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »