Driemaal brons voor Energie tijdens Open Nederlands Kampioenschap Para atletiek

Tijdens het Open Nederlands Kampioenschap Para atletiek in Terneuzen behaalde atletiekvereniging C.A.V. Energie drie bronzen medailles; Werner Homan scoorde zijn bronzen medailles op 200 en 400 meter en Nienke Timmer behaalde haar medaille op de 100 meter.

C.A.V. Energie nam zaterdag 20 mei 2017 met drie atleten deel aan dit NK; Werner Homan in de klasse T52 ( rolstoelgebonden atleten veroorzaakt door verlamming van de onderste ledematen), Elise van Es in de klasse T34 (rolstoelgebonden atleten beperkt door een hersenverlamming) en Nienke Timmer in de klasse T35 (lopende atleten beperkt door een hersenverlamming). Werner Homan scoorde naast zijn twee bronzen plakken ook nog een vierde plaats op de 100 meter. Elise reed in een zeer sterk veld naar een zesde plaats op de 400 meter; voorts reed zij zeer verdienstelijke races op de 100 en 200 meter. Nienke Timmer liep een prima 100 meter met als beloning een bronzen plak; ook de 200 meter ging goed, maar hier viel zij helaas net buiten het podium. Kortom een prima dag voor de atleten van C.A.V. Energie.