ZPB Barendrecht (Waterpolo)

BARENDRECHT – Vanochtend (Vrijdag 26 februari 2016) heeft ZPB de uitspraak van de tuchtcommissie ontvangen op het protest dat Polar Bears heeft ingediend tegen het eerdere besluit van de KNZB om het protest van ZPB toe te kennen. ZPB speelde hierdoor het laatste deel van de wedstrijd tegen Polar Bears overnieuw en won met 13-16. Het resultaat hiervan was dat ze toch naar de bekerfinale mochten.

In de uitspraak van vandaag (Vrijdag 26 februari 2016) staat echter dat de oorspronkelijke eindstand van 12-12 gehanteerd zal worden waardoor Polar Bears toch weer wel naar de finale gaat. ZPB gaat deze uitspraak goed bestuderen om te kijken welke eventuele vervolgstappen wenselijk zijn. ZPB heeft vijf werkdagen de tijd om in beroep te gaan tegen deze beslissing. Wordt vervolgd dus.

Supporters

De aanhang van ZPB heeft zich de afgelopen dagen massaal aangemeld om op 6 maart naar de finale in Den Haag te gaan. Door middel van combitickets kunnen fans met de bus naar de wedstrijd. Alle tickets die ZPB aanbood zijn uitverkocht. Hoe dit zich zal ontwikkelen nu Polar Bears (voorlopig) in de finale staat is vooralsnog niet bekend.

« | »