GVB Twisters (Cheerleading)

BARENDRECHT – Na 2 voorronden, maanden van voorbereiding, vallen en opstaan is komt het nu wel erg dichtbij. Op zondag 14 juni doen de cheerleaders van GV Barendrecht mee aan het Nederlands Kampioenschap Cheerleading.

Na 2x de 3de plaats te hebben veroverd tijdens de voorronden kunnen ze zich nu focussen op het perfectioneren van hun routine.

Routine

Tijdens beide voorronden hebben ze dezelfde routine gedaan, maar voor het NK is alles anders. Het tempo licht hoger, meer stunts en een snellere muziekmix
moeten ervoor zorgen dat de jury en het publiek tijdens het NK zien wat Barendrecht te bieden heeft.

Grote Gymshow

Behalve trainen voor het NK zijn de cheerleaders ook al druk bezig met de routine voor de Grote Gymshow van GVB waar zij natuurlijk ook aan deelnemen.
Niet alleen de dames uit het wedstrijdteam doen mee, maar ook de leden van de instapgroep.

Twisters

De instapgroep is een groep meiden die worden opgeleid om in de toekomst ook het niveau te hebben om mee te kunnen doen aan het NK,
maar doordat dit veel training kost krijgen zij 1u per week op maandag extra aandacht om vanaf de basis het Cheerleaden onder de knie te krijgen.
Er zijn nog een aantal plekken vrij in de instapgroep, dus kom gerust een keer een proefles doen, wel even inschrijven via www.gvbarendrecht.nl.





« | »