VV Smitshoek (Oefenwedtrijd tegen BVV Barendrecht, 2015)

BARENDRECHT – Op dinsdag 8 september komt de businessclub vv Smitshoek bijeen voor de jaarlijkse selectiepresentatie. In de sponsorruimte wordt samen met alle aanwezigen op ontspannen wijze kennisgemaakt met de spelers en begeleiders van het 1e. Dit seizoen een stapje terug, maar daarom niet minder leuk om de plannen van de trainer aan te horen en te weten wie waar zijn kunsten zal laten zien komend seizoen.

Speciale gast op deze avond is René van der Gijp die uiteraard op geheel eigen wijze zijn licht zal laten schijnen op de voetbalwereld van nu. Bekende en onbekende anekdotes, spitsvondige meningen op het hedendaagse voetbal en gegarandeerd een geweldige sfeer!

Ook blikt het businessclub bestuur kort terug op het afgelopen seizoen en kijkt men vooruit naar de nu al geplande activiteiten voor het komende half jaar. Het bestuur treft alle businessclubleden dan ook graag- onder het genot van een hapje en een drankje- aan in de sponsorruimte op de 1e etage. Neem gerust een collega of introducee mee naar deze kick off van seizoen ’15-’16. De avond start om 19.30u.

Foto: Spelers VV Smitshoek bij opening oefenwedstrijd tegen BVV Barendrecht.

« | »