Sponsoravond voor Business club VV Smitshoek (Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Donderdag 11 september 2014) organiseerde de Businessclub van VV Smitshoek een sponsoravond voor de leden van de Businessclub. Tijdens deze avond kwamen onder andere de voorzitter, de trainer van het eerste en speciale gast Kees Jansma aan het woord.

Een mooie levendige club

De avond werd geopend met een gesprek met de voorzitter van VV Smitshoek, Jelte van Kammen. Hij was zichtbaar trots op VV Smitshoek en omschreef deze als een levendige club.

Vervolgens kwam Marcel van den Eijnden, de man achter de Businessclub van de voetbalvereniging Smitshoek aan het woord. Ondanks dat het soms lastig kan zijn om de Businessclub levendig te houden in economisch moeilijke tijden lukt VV Smitshoek dit al ruim 10 jaar lang met succes. Momenteel bestaat de Businessclub uit 110 leden die jaarlijks 5 keer samenkomen voor een bijzondere bijeenkomst zoals de sponsoravond. Daarnaast zijn veel leden vaak op het sportpark te vinden voor een gezellig samen zijn en om samen over voetbal te kunnen praten.

Sponsors

Ook de hoofdsponsor Tunderman Logistics kwam aan het woord. Dit bedrijf is sponsor geworden vanwege de overeenkomsten met de vereniging. Daarnaast konden beide partijen het goed met elkaar vinden en is VV Smitshoek een gezellige sociale plaats om voetbal te kijken, bespreken en om te kunnen netwerken.

Interesse om (met uw bedrijf) lid te worden van de Businessclub van VV Smitshoek? U bent al lid voor €425 voor het eerste seizoen. Meer informatie en contactmogelijkheden kunt u hier vinden op de website van VV Smitshoek.

Selectie

De trainer werd gevraagd naar zijn ambities met het eerste van VV Smitshoek. Hij was hier zeer duidelijk in: zo hoog mogelijk. Het linker rijtje, maar nog liever de Topklasse. Het “linker rijtje” was die avond al vaker gevallen, maar door het noemen van de Topklasse werd hier nog een schepje bovenop gedaan.

Deze sponsoravond was de aftrap van het voetbalseizoen. Hiervoor werd de selectie van het eerste van VV Smitshoek voorgesteld aan de aanwezige sponsoren. Als we de woorden van de trainer mogen geloven zullen deze heren de komende tijd hard aan het werk moeten.

Speciale gast: Kees Jansma

Na de gesprekken sprak Dirk Jan Stouten, presentator van de avond, met Kees Jansma. Vroeger journalist en tot voor kort perschef van het Nederlands elftal. Tijdens het gesprek kwamen de anekdotes voorbij uit deze periode. Ook werd er naar meer recente gebeurtenissen gekeken, zoals het WK onder leiding van trainer Louis van Gaal.

De avond werd afgesloten met een loterij waarvan de opbrengst ten goede kwam aan de Giovanni van Bronckhorst Foundation.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »