Kartkampioen Eliano (15) zoekt sponsor voor internationaal kartseizoen in 2018

BARENDRECHT – Eliano de Vos uit Barendrecht heeft bij indoor karten alles gewonnen wat er te winnen valt. Hij is meervoudig clubkampioen, is Nederlands kampioen en staat na 9 van de 11 races voor het NK opnieuw stevig bovenaan. De middelbare scholier met Italiaans bloed is nu klaar voor de volgende stap: seizoen 2018 buiten karten… internationaal.

Eliano’s prestaties en racekarakter, een mix van Italiaans temperament en Hollandse nuchterheid, zorgden voor een invitatie van topteam O.W.-karting. Hij gaat het internationale team, met onder andere wereldkampioen Lorenzo Stolk versterken.

Sponsors

Eliano: “Ik wil graag buiten gaan racen, omdat daar sneller wordt gereden, karts worden apart geprepareerd, het deelnemersveld is uiteraard sterker en kent daarom meer prestige. Formule 1 in het klein. Goed voor de dag komen, kost geld. Een groot deel van het seizoenbedrag is gevonden bij Van der Valk Ridderkerk en het internationale Stirlings Oil uit Rotterdam. Maar ik zoek nog een sponsor.

Wat de sponsor krijgt?” Eliano: “Een ruime plek op mijn pak met het logo, na elke race een verslag via social media met vermelding van de sponsornaam en natuurlijk sta ik bij huldigingen en interviews op foto’s met mijn pak aan. En misschien mag de sponsor een keer tegen me racen…” Met een glimlach voegt Eliano toe: “Mijn opa Mario is Italiaans, mijn moeder half-Italiaans… Mijn droom is in de formule 1 in een Ferrari rijden.

Nieuwe sponsors kunnen Eliano in actie zien in Genk op 10-11-12 november of App-en of bellen. Eliano is te bereiken op 06-44248206.

« | »