Autobedrijf Noteboom sponsort Fietscrossclub Barendrecht

BARENDRECHT – Na de sponsoring van FCC Barendrecht gekwalificeerde WK rijders in Ahoy 2014, heeft Autobedrijf Noteboom ook voor het NK en EK 2015 sponsoring verzorgd. Luc van Haaren, boys 11, mocht onder andere namens FCC Barendrecht voor Nederland uitkomen tijdens het EK welke gehouden werd in het Brabantse Erp en het NK in Klazienaveen.

BMX crossfietsen en auto’s hebben op het eerste gezicht niet zo veel met elkaar te maken. Op het shirt van de fietscrosser prijkt het logo van Noteboom. Arie Hartog, directeur van Autobedrijf Noteboom, ging voor de gelegenheid op de foto met Luc van Haaren. Op zowel het NK als het EK namen weer een aantal leden van FCC Barendrecht hieraan namens Nederland deel.

Autobedrijf Noteboom

Autobedrijf Noteboom is te vinden aan de Kamerlingh Onnesweg 32 in Barendrecht. Het bedrijf is officieel dealer voor de merken Mazda, Mitsubishi en Hyundai. Het contact tussen Autobedrijf Noteboom en FCC Barendrecht kwam tot stand door Frans van Haaren, vader van Luc. Frans is tevreden klant van Noteboom en bestuurslid van de fietscrossclub. Bij Autobedrijf Noteboom staat MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) hoog in het vaandel. Sponsoring van een lokale vereniging die ook nog eens aan een duurzame en gezonde sport als fietsen doet, past prima bij het Erkend Duurzaam-karakter van Noteboom. Ook zorgeloos kunnen rijden op vier of twee wielen is van groot belang voor beide partijen.

Fietscrossclub Barendrecht staat klaar voor een uitdagend jaar, waarin zij samen met de gemeente Barendrecht een droom kan gaan waar maken. Een droom waar in grote stappen kunnen worden gemaakt binnen de BMX-sport maar waar ook Maatschappelijk verantwoord ondernemen van groot belang is. Het bewust zijn van het milieu en de samenleving maakt Autobedrijf Noteboom en de fietscrossclub een stabiele sportaanbieder binnen de regio.

FCC Barendrecht

Ook fietscrossen? FCC Barendrecht is te vinden op Sportpark de Bongerd. De club heeft zo’n 100 actieve crossers. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen meerijden op de baan. Op de website fccbarendrecht.nl staat meer informatie over de vereniging.

« | »