Succesvolle wijnproeverij met sponsoren van CBV Binnenland

BARENDRECHT – Afgelopen donderdag zijn de leden van de Businessclub CBV Binnenland voor een wijnproeverij bijeen geweest. De wijnproeverij werd afgewisseld met een prikkelend interview met de coaches van Dames 1 en Heren 1 over de doelstellingen van de beide topteams. Dit alles in een gemoedelijke sfeer van het opgeknapte clubhuis ‘Tipp-Inn’. Voor de wijnquiz werden teams van verschillende sponsoren geformeerd die de sportieve strijd met elkaar aan durfden te gaan. Dit alles met het doel om te verbinden.

Ook sponsor worden van CBV Binnenland?

CBV Binnenland legt graag de verbinding met het bedrijfsleven en heeft inmiddels 40 (hoofd- en sub-) sponsoren die zowel topbasketbal als de vereniging een warm hart toedragen en tevens lid zijn van de businessclub. De Businessclub CBV Binnenland verwelkomt graag nieuwe sponsoren. Wij zijn een laagdrempelige en informele businessclub en bieden de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en nieuwe business te genereren in een sportieve ambiance.

Wilt u meer informatie over de verschillende sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Leo van den Adel, e-mail: sponsoring [@] cbvbinnenland.nl

« | »