Tenniskamp 2015 TV Barendrecht

BARENDRECHT – TENNISKAMP TVB 2015Vrijdag 28 Augustus was het weer zo ver. TVB organiseerde een tenniskamp voor de kinderen van de vereniging van de leeftijd tussen 9 en 16 jaar. Dit jaar was de bestemming D`n Hazelaar in Eersel, Brabant.

Met een goed en gezellig begeleidingsteam, bestaande uit vrijwilligers van de tennisvereniging, en 42 enthousiaste kinderen was het vertrek per bus naar Eersel al heel leuk.

Het volle programma van het kamp bestond uit diverse sport activiteiten, zoals een competitie van 8 spellen, watertrefbal, een geblindoekt parcours, voetbal enz. Op zaterdagavond vond er in het bos een spannende spooktocht plaats. De avonden werden afgesloten met een kampvuur.

Het eten werd bereid door een TVB keukenteam. Met al deze activiteiten moesten er extra vitamines binnenkomen zoals fruit. Dat werd gesponsord door Jan Bakker van 4 Fruit company, nogmaals onze dank daarvoor.

Al met al een geslaagd weekend voor de kinderen. Die zaten dan ook zondag aan het eind van de middag moe maar met een brede glimlach op hun gezicht in de bus voor de terugreis naar Barendrecht.

« | »