Samen in beweging bij de TVB

BARENDRECHT – Ontmoeting, bewegen en plezier maken. Deze drie speerpunten staan hoog in het vaandel bij de ‘Samen in beweging’- groep van de Buurtsportcoach Barendrecht.

De instroom- beweeggroep is in 2017 opgericht om inwoners uit Barendrecht van 55 jaar en ouder kennis te laten maken met het sport- en beweegaanbod welke specifiek aansluit op de leeftijd en wens van deze doelgroep. Het concept is simpel opgezet. Naast een divers aanbod van een wekelijks activiteitenprogramma vanuit Buurtsportcoach Barendrecht, streven we ernaar dat hiermee de Barendrechter langer blijft sporten en een plek vindt bij zijn/ haar favoriete sport.

Op vrijdag 26 april werd een bezoek gebracht aan de Tennisvereniging Barendrecht. Onder leiding van een vakleerkracht maakten de deelnemers kennis met basisvaardigheden van het tennis, maar ook met de mogelijkheden die de vereniging deze groep fanatieke sporters te bieden heeft.

Lijkt het u ook leuk om een keer te tennissen bij de Tennisvereniging Barendrecht? Of bent u op zoek naar een andere passende sport? Op www.barendrechtsport.nl of via e-mail w.pas@kijkopwelzijn.nl maken wij graag een afspraak met u.

« | »